Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Με ζωγραφιές επικοινωνεί η Βίκυ Σταμάτη με το γιο της μέσα από τη φυλακή

Με ζωγραφιές επικοινωνεί η Βίκυ Σταμάτη ...

«Εύχομαι ο γιος μου να βγει στην κοινωνία των λύκων σαν λιοντάρι... Εξοπλισμένος με τα αντισώματα της δικής μου δοκιμασίας»

Αν και βρίσκεται κλεισμένη στη φυλακή, η Βίκυ Σταμάτη, σύζυγος του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου, καταφέρνει να επικοινωνήσει με το γιο της με έναν μοναδικό τρόπο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Εθνος της Κυριακής», η κυρία Σταμάτη στέλνει στον 6,5χρονο γιο της, Ακη, ζωγραφιές και κολάζ, με θέματα παρμένα κυρίως από την Ιλιάδα και την Οδύσσεια, προσπαθώντας με τους ήρωες που απεικονίζουν να δώσει έμπνευση στο παιδί της.

Σε μια από τις αφιερώσεις της προς το γιο της η κυρία Σταμάτη γράφει: «Εύχομαι ο γιος μου να βγει στην κοινωνία των λύκων σαν λιοντάρι... Εξοπλισμένος με τα αντισώματα της δικής μου δοκιμασίας».

Η πυγμαχία είναι το αγαπημένο σπορ του μικρού Ακη, ο οποίος λατρεύει τον Χρήστο Ζαμπίδη. Μάλιστα, τις συναντήσεις τους στον κήπο των ανδρικών φυλακών Κορυδαλλού, επί μία ώρα κάθε Κυριακή πρωί, ο μικρός ασκείται στην πάλη με τον μπαμπά του, ο οποίος αποχωρεί... κατάκοπος.



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις