Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ώρα τελικών για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Μπάσκετ: Ώρα τελικών για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Σήμερα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι

Η πιο μεγάλη ώρα, για το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι τώρα. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα κονταροχτυπηθούν σήμερα στις 20:00 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών της Α1.

Οι ερυθρόλευκοι, που ολοκλήρωσαν πρώτοι την κανονική περίοδο, έχουν το προβάδισμα στις νίκες με 2-1, όμως αυτή η μοναδική του τριφυλλιού του έδωσε το κύπελλο Ελλάδας στις αρχές του Φεβρουαρίου. Μυστικά δεν υπάρχουν. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά και θα τα δώσουν όλα για να πάρουν το ροζ φύλλο.

Με τον Έισι Λο να ξεπερνάει το πρόβλημα γαστρεντερίτιδας και να τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα, θα παραταχθεί το βράδυ ο Ολυμπιακός. Ο Αμερικανός συμμετείχε κανονικά στην τελευταία προπόνηση όμως παραμένει άγνωστο το πόσο χρόνο συμμετοχής θα πάρει εξαιτίας της αποχής του.

Προβλήματα τραυματισμών δεν αντιμετωπίζει ούτε ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ραμέλ Κάρι και Αρ Τι Γκουίν έχουν αφήσει πολύ καλά δείγματα γραφής ωστόσο έλαβαν επιπλέον "μαθήματα" για να ανταπεξέλθουν στο καμίνι του Νέου Φαλήρου.

Σε μια σειρά τελικών πολύ χαρακτηρίζουν το τρίτο παιχνίδι ως το πιο κρίσιμο, όμως βλέποντας τα παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί τα τελευταία επτά χρόνια θα ανακαλύψουμε ότι ο νικητής του πρώτου αγώνα στέφεται και πρωταθλητής Ελλάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports