Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στη Λιθουανία η Εθνική για το "διπλό" αύριο βράδυ - Ποιοί μετέχουν στην αποστολή

Στη Λιθουανία η Εθνική για το "διπλ...

"Μονόδρομος" η νίκη

Με στόχο να επιστρέψει με το «διπλό» από το Βίλνιους «πέταξε» σήμερα το πρωί η αποστολή της εθνικής ομάδας για την χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, όπου αύριο το βράδυ θα αντιμετωπίσει τη Λιθουανία στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2014.

Η νίκη στην αναμέτρηση με τους Λιθουανούς αποτελεί «μονόδρομο» για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην προσπάθεια που καταβάλλει για να δώσει το «παρών» στην τελική φάση της διοργάνωσης που θα γίνει του χρόνου στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Το κλίμα στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι άριστο και ο Φερνάντο Σάντος με τους παίκτες δεν δείχνουν να προβληματίζονται ιδιαίτερα από το γεγονός ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σε συνθετικό χλοοτάπητα. Άπαντες συμφωνούν ότι αυτό δεν πρέπει να αποτελέσει δικαιολογία και είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι: Καρνέζης, Σηφάκης, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Χολέμπας, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μανιάτης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Νίνης, Κονέ, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Γκέκας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports