Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Να γίνει ο Ατρόμητος αγαπητός στην Πάτρα

Να γίνει ο Ατρόμητος αγαπητός στην Πάτρα

Τάκης Τσιβγινίδης: "Ζητάμε το χρόνο σας και τις ιδέες σας"

Δρομολογούνται οι εξελίξεις στον Ατρόμητο Λάππα μετά την προχθεσινή συνάντηση-συγκέντρωση των παραγόντων, που εξέφρασαν την επιθυμία να εμπλακούν με τα διοικητικά του συλλόγου, ο οποίος θα μετονομαστεί σε Ατρόμητος Αχαΐας και θα αγωνίζεται στην Πάτρα από την νέα περίοδο.

Ο πρόεδρος Τάκης Τσιβγινίδης παρουσίασε το πλάνο και τις σκέψεις του για το νέο αυτό εγχείρημα, λέγοντας: «Δόγμα αυτής της ομάδας είναι ότι θα στηρίζεται κυρίως σε παιδιά της περιοχής, να έχει δύο ή τρεις ομάδες δορυφόρους και μια ακαδημία ταλέντων.

Ο στόχος είναι να γίνει αγαπητή από την Πάτρα και αν μπορεί να κερδίσει ακόμα περισσότερους φίλους θα είναι ότι καλύτερο. Ο κόσμος της Πάτρας θέλει να του λες την αλήθεια και να βλέπει ότι λειτουργούμε μεθοδικά, με συγκεκριμένο πρόγραμμα και να μην παρεκκλίνουμε από όσα λέμε στην αρχή.

Εάν το ποδόσφαιρο έμενε με 10 Ομίλους στην Δ' Εθνική, ίσως να παραμέναμε και να κάναμε το χόμπι μας. Ομως οι συνθήκες του ποδοσφαίρου έχουν αλλάξει, οι ιθύνοντες της ΕΠΟ αποφάσισαν να κάνουν κάποιες τροποποιήσεις, και καλά έκαναν, με αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να βρεθεί επάξια στην Γ' Εθνική.

Αν, μάλιστα, του χρόνου τερματίσει μέσα στην πρώτη 7άδα ή 8άδα, θα βρεθεί σε μια νέα πιο ισχυρή Γ' Εθνική των τεσσάρων Ομίλων. Καθίσαμε, λοιπόν και σκεφτήκαμε ότι με αυτό το δώρο που ήρθε, δεν μπορεί η ομάδα αυτή να παραμείνει σε κόντρα με γειτονικά σωματεία.

Μας πέρασε η ιδέα, μήπως μπορούμε να βρούμε κάποιους φίλους με τους οποίους έχουμε μια κοινή συνισταμένη στο θέμα του ποδοσφαίρου και να μεταφερθεί η ομάδα στην Πάτρα, να αγωνίζεται στην Πάτρα και να μετονομαστεί σε Ατρόμητος Αχαΐας σε πρώτη φάση, και έχει νόημα όταν λέω σε πρώτη φάση, αλλά δεν είναι της παρούσης να το αναλύσουμε.

Μια πολύ καλή ιδέα θα ήταν οι άνθρωποι οι οποίοι θα στελεχώσουν τη νέα αυτή διοίκηση και θα μπουν στο νέο αυτό οικοδόμημα με κάποιους στόχους τους οποίους θα βάλουμε, να είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου και να προέρχονται από διάφορες ερασιτεχνικές ομάδες και έχουν άποψη τι ακριβώς συμβαίνει στην Πάτρα».

Ο κ. Τσιβγινίδης ξεκαθάρισε ακόμα ότι το εγχείρημα αυτό δεν έχει βάση οικονομική και δεν ζητάει να βάλει κανείς το χέρι στην τσέπη του. «Το όραμα είναι ότι προσφέρουμε από τον ελεύθερο χρόνο μας και δεν προσφέρουμε από την τσέπη μας ούτε ένα ευρώ. Αυτή θα πρέπει να είναι η βάση για το ξεκίνημα και μετά να δούμε τις λεπτομέρειες. Χρόνο, ιδέες και τίποτα άλλο».

Στην συγκέντρωση έδωσαν το παρών οι εξής: Τάκης Τσιβγινίδης, Κώστας Τσιβγινίδης, Στέλιος Τσιβγινίδης, Απόστολος Βεντουρής, Γιώργος Μυλωνάς, Δημήτρης Σαρρής, Τάκης Λαμπρόπουλος, Άγγελος Δανιήλ, Χρήστος Μοσχόπουλος, Νίκος Θεοδωρόπουλος, Βασίλης Βουκελάτος, Σπύρος Μπουλής, Ανδρέας Πλιάτσικας, Ανδρέας Ροντογιάννης, Θανάσης Τραχάνης, Κώστας Σαραντής, Τάκης Παναγόπουλος, Παύλος Ζήσης, Χρήστος Ξυπολιάς, Παναγιώτης Ντεντόπουλος, Κώστας Τσάμης, Γιάννης Αγγελόπουλος, Δημήτρης Παρασκευόπουλος, Αποστόλης Παναγόπουλος, Τάκης Δημόπουλος.

Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει νέα συγκέντρωση για να μοιραστούν οι ρόλοι που θα έχει ο καθένας από τα μέλη του Δ.Σ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports