Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Καταγγέλλει πέντε Αχαιούς η ΠΑΕ Παναχαϊκή

Καταγγέλλει πέντε Αχαιούς η ΠΑΕ Παναχαϊκή

Για το προπονητικό κέντρο της Εγλυκάδας

H ΠΑΕ Παναχαϊκή καταγγέλει πέντε Αχαιούς χωρίς όμως να δημοσιοποιεί τα ονόματά τους, τονίζοντας ότι κάνουν ότι μπορούν για να μην λειτουργήσει το προπονητικό κέντρο της Εγλύκαδας. Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ Παναχαϊκή καταγγέλλει 5 Αχαιούς τα ονόματα των οποίων για ευνόητους λόγους δεν δημοσιοποιεί, οι οποίοι χρησιμοποιώντας δημοσιεύματα της εφημερίδας Πελοπόννησος (δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι υπάρχει καμία σχέση του κ. Βεργανελάκη με αυτούς τους 5 ανθρώπους) κάνουν τα πάντα ώστε να μην λειτουργήσει στην Εγλυκάδα το προπονητικό κέντρο το οποίο κατασκευάζει η ΠΑΕ Παναχαϊκή σε συνεργασία με τους Πετεινούς.

Συγκεκριμένα οι 5 αυτοί Aχαιοί έκαναν έγγραφη καταγγελία ζητώντας να περιοριστεί ο χώρος ώστε να μην μπορεί η ΠΑΕ Παναχαϊκή  να κατασκευάσει το κτίριο για το οποίο έχει υπογραφεί ήδη σύμβαση κατασκευής και αναφέρουν στην καταγγελία τους συγχρόνως ότι είναι παράνομη η συνεργασία Πετεινών - Παναχαϊκής.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δηλώνει κατηγορηματικά ότι το μόνο που μπορούν να καταφέρουν είναι να καθυστερήσουν για άλλη μια φορά τα έργα αλλά το προπονητικό κέντρο θα γίνει και κανείς δεν μπορεί να το σταματήσει και παραδίδει αυτούς τους 5 Αχαιούς στην κρίση του οποιουδήποτε υγιώς σκεπτόμενου φιλάθλου".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports