Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Διάλυση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων "βλέπει" ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου

Διάλυση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων &qu...

Και επίθεση στον Δένδια

Πρέπει οι βουλευτές των Ιονίων Νήσων να παραμερίσουν τις όποιες πολιτικές διαφορές έχουν και να συζητήσουν από κοινού τα προβλήματα της Περιφέρειας για να διεκδικήσουν λύσεις, επισήμανε με συνέντευξή του στην ΕΡΑ, ο αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, Διονύσης Μυλωνάς, με αφορμή σχετική επιστολή του.

Όπως ανέφερε, δεν πρέπει να διαλυθεί η περιφέρεια Ιονίων Νήσων, δεδομένου ότι η αποψίλωση υπηρεσιών που δρομολογεί η κυβέρνηση, συχνά με την ανοχή και άλλων κομμάτων, οδηγεί σε αυτή την εξέλιξη, με χαρακτηριστική περίπτωση τη μεταφορά των τμημάτων δικαστικού και ελέγχου των ΔΟΥ Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Λευκάδας, στην ηπειρωτική Ελλάδα, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους κατοίκους και ειδικότερα τους επιχειρηματίες των συγκεκριμένων νησιών.

Μπορεί να έχει εξαιρεθεί η Κέρκυρα από αυτή τη διαδικασία, γιατί κάποιοι υπουργοί λειτουργούν σαν δήμαρχοι των περιοχών καταγωγής τους, όπως ο κ. Δένδιας, αλλά ούτε και το νησί αυτό, θα γλιτώσει, γιατί θα μετατραπεί σε επαρχία της Ηπείρου, υποστήριξε ο κ. Μυλωνάς, τονίζοντας ότι πρέπει να αφήσουν την περιφέρεια ως έχει και για το συγκεκριμένο σκοπό, μετά από δική του παρέμβαση, το περιφερειακό συμβούλιο, προχώρησε σε σχετική απόφαση, η οποία έχει κοινοποιηθεί στους αρμόδιους υπουργούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις