Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κάνουν σεξ με Αφρικανές ιερόδουλες χωρίς προφυλακτικό! Aυξημένα τα ποσοστά του aids στη Δυτική Ελλάδα

Πάτρα: Κάνουν σεξ με Αφρικανές ιερόδουλε...

Εκτός ελέγχου η κατάσταση με τις ανήλικες ρομά - "Ψωνίζουν" ηλικιωμένους στην πλατεία Γεωργίου

Τον κώδωνα του κινδύνου για τις σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες στην Πάτρα κρούει ο Υγειονολόγος Δρ. Ιωάννης Δετοτάκης ο οποίος εκτός από το σήμα κινδύνου που πρόσφατα έστειλε για την αύξηση, τόσο των χρηστών ναρκωτικών με ενέσιμη μορφή, όσο και των μεταδιδόμενων νοσημάτων (aids, ηπατίτιδα), δηλώνει πως το μεγαλύτερο πρόβλημα πλέον στην πόλη είναι η υπαίθρια πορνεία.

«Επανεμφανίστηκε η σύφιλη και η βλεννόρροια. Έχει αυξηθεί το aids. Ποιος εγγυάται πως οι ιερόδουλες από την Αφρική δεν είναι φορείς του συγκεκριμένου θανατηφόρου ιού»; αναρωτήθηκε. Είναι γνωστό πως στις «πιάτσες» στο κέντρο της Πάτρας, ο αριθμός των Αφρικανών ιερόδουλων έχει αυξηθεί. Μάλιστα έχουν γίνει περισσότερο «επιθετικές» και στην κυριολεξία… πέφτουν μπροστά στα αυτοκίνητα. «Ακούω μεγάλους ανθρώπους να λένε… δεν με πιάνει εμένα, είναι πραγματικά ντροπή» δηλώνει στον «Κόσμο» ο κ. Δεττοράκης.

Προσθέτει ότι στην Πάτρα λόγω του λιμανιού ζει μεγάλος αριθμός μεταναστών και παρουσιάζεται παράλληλα σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα της υπαίθριας πορνείας και οι εκδιδόμενες είναι φορείς μεταδιδόμενων ασθενειών.

«Τα ποσοστά του aids στην Δυτική Ελλάδα είναι αυξημένα και μάλιστα παρατηρείται αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων χρόνο με το χρόνο. Και δυστυχώς τα φάρμακα είναι πλέον ακριβά και πολύ φοβάμαι ότι σε μικρό χρονικό διάστημα δεν θα υπάρχει τρόπος να θεραπεύονται ή να «ανακουφίζονται» αυτοί οι ασθενείς» κατέληξε.

 

Και στην Πλατεία Γεωργίου

Εκτός ελέγχου έχει βγει η κατάσταση και με τις ανήλικες εκδιδομενες Ρομά, οι οποίες έχουν διευρύνει το πεδίο της δραστηριότητάς τους και από την πλατεία Όλγας, όπου είναι το ορμητήριο τους, έχουν μετακομίσει και σε άλλες περιοχές του κέντρου της Πάτρας με αποκορύφωμα την πιάτσα στην κεντρικότερη πλατεία της πόλης, την πλατεία Γεωργίου , όπως έχει γράψει ήδη το thebest.gr

Ακόμη και το πρωί ανήλικες Ρομά να "ψωνίζουν" 70άρηδες μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο της Πάτρας, γεγονός που όπως λένε οι καταστηματάρχες και οι περίοικοι, τείνει να γίνει σύνηθες φαινόμενο το τελευταίο χρονικό διάστημα.

(Σχετικό θέμα του thebest.gr.)

Πάτρα: Εκτός ελέγχου η κατάσταση- Ανήλικες Ρομά "ψωνίζουν" ηλικιωμένους μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις