Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αίγιο: Με επιτυχία το 1ο Τουρνουά Street Handball στην Πλατεία Αγίας Λαύρας

Αίγιο: Με επιτυχία το 1ο Τουρνουά Street...

Το τουρνουά υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας (ΟΧΕ) και της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

Πολύ ενδιαφέρον ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο για τους Αιγιαλείς, καθώς πραγματοποιήθηκαν δύο εξαίρετες εκδηλώσεις από τοπικούς φορείς και με τη συνεργασία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.).

Συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου 25 Μαΐου, η ομάδα χάντμπολ «Πήγασος» Αιγίου που διαπρέπει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της χειροσφαίρισης, οργάνωσε το 1ο Τουρνουά Street Handball στην Πλατεία Αγίας Λαύρας στο Αίγιο, με τη συμμετοχή πάνω από 150 μαθητών από Δημοτικά Σχολεία της περιοχής. Το κέντρο της πόλης γέμισε με κέφι και με μια χαρούμενη κινητικότητα, που προσέδωσε μια διαφορετική νότα στην καθημερινότητα της πόλης.

Το τουρνουά υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας (ΟΧΕ) και της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.. Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής χειροσφαίρισης κ. Κώστας Κότσιρας, μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Παναιγιάλειος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Δημήτρης Ελευθεριώτης, Διευθυντές Δημοτικών Σχολείων, ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Θανάσης Νικολίτσας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας Δημήτρης Μπαλαφούτης και φυσικά η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Βασιλική Ψυχράμη που μαζί με τον πρόεδρο του «Πήγασου» Μιχάλη Μπέσκο χαιρέτισαν την εκδήλωση, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για το τουρνουά και τη μεγάλη αποδοχή που έτυχε από τα παιδιά και όχι μόνο.

Μετά το τέλος του τουρνουά προσφέρθηκε στα παιδιά κολατσιό αλλά και αναψυκτικά, προσφορά της εταιρείας «Καράμπαλης Ο.Ε.».

Η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία τον «Πήγασο» και την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας και ανανεώνει με όλους το ραντεβού για το 2ο τουρνουά Street Handball του χρόνου!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports