Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

FREE TIME

/

Ντοκουμέντο: Κρυμμένος δαίμονας στην μπλούζα της Ραχήλ Μακρή! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ντοκουμέντο: Κρυμμένος δαίμονας στην μπλ...

Καταναλώστε υπεύθυνα...

Χάρη στην ικανότητα του αντιπροέδρου της Βουλής να αντιλαμβάνεται -διαισθητικά- τα ρεύματα της μεταφυσικής ενέργειας μέσα σε έναν χώρο, ξεσκεπάστηκε η προσπάθεια της Ραχήλ Μακρή να περάσει τα μηνύματά του Σατανά, από το βήμα της Βουλής. Πράγματι, πολλοί ήταν εκείνοι που παραξενεύτηκαν με την παρατήρηση του κ. Καλαϊτζή, αφού είναι γνωστό ότι η σχέση του με το styling δεν είναι η καλύτερη. Μόλις, όμως, έδειξε σε όλους τη φωτογραφία της μπλούζας, που η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων φορούσε στη σημερινή συνεδρίαση, όλοι κατάλαβαν:

Στην μπλούζα της κας Μακρή απεικονίζεται η μορφή μιας γυναίκας η οποία, όμως, κρύβει καλά την εικόνα ενός δαίμονα! Μάλιστα, για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του, ο κ. Καλαντζής ζήτησε να παιχτεί ανάποδα η ομιλία της Ραχήλ Μακρή. Και τότε, πάγωσαν όλοι:

Η ομιλία της βουλευτού, όταν παίζονταν ανάποδα, ήταν μια καθαρή επίκληση στον Σατανά, με τις φράσεις «Oh Satan… Oh Satan»… Από την πλευρά της η κα Μακρή ισχυρίστηκε ότι, λόγω των συνεχών ψεκασμών, έχει γίνει υποχείριο του εωσφόρου, ο οποίος της δίνει οδηγίες να φοράει ειδικά ρούχα με υποσυνείδητα μηνύματα, όταν μιλάει στο βήμα του Κοινοβουλίου, για να περνάνε σε όσους παρακολουθούν το κανάλι της Βουλής – καθώς οι θεατές του συγκεκριμένου καναλιού αποτελούν το ιδανικό target group του.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Free time