Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 23 Μαΐου

Tα ζώδια για σήμερα, 23 Μαΐου

Αναλυτικές προβλέψεις

Δίδυμοι

Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου στο Σκορπιό επηρεάζει τον οίκο της υγείας και εργασίας σήμερα, κι έτσι θα είναι μια απαιτητική μέρα στη δουλειά, ίσως με αρκετό φόρτο εργασίας ή με προβλήματα και καθυστερήσεις. Επίσης προσέξτε τη διατροφή και την υγεία σας γενικά, φανείτε πιο συντηρητικοί, γιατί εύκολα εκδηλώνονται τώρα τα ψυχοσωματικά.

Καρκίνος

Λίγο πιο πεσμένη η αυτοπεποίθηση και η δημιουργικότητα σήμερα με τη σύνοδο Σελήνης-Κρόνου στο Σκορπιό, η οποία επίσης φέρνει εμπόδια ή δύσκολες συμπεριφορές στα ερωτικά. Αυξημένες ευθύνες και πίεση σε σχέση με τα παιδιά. Νιώθετε ότι δεν μπορείτε να χαρείτε και να διασκεδάσετε, όμως η διασκέδαση πρέπει πλέον να περάσει σε νέο επίπεδο.

Λέων

Η μέρα ξεκινά δύσκολα, λόγω της "σκοτεινής" συνόδου Σελήνης-Κρόνου στο Σκορπιό, η οποία πιέζει τα συναισθήματα, ενώ μπορεί να προκαλεί και λίγη κατάθλιψη. Χρειάζεται σοβαρότητα ωστόσο, όχι αρνητικότητα. Ευθύνες σε σχέση με το σπίτι και την οικογένεια και σκληρές συμπεριφορές απ' τους δικούς σας. Πιθανές δυσκολίες γύρω από ζητήματα ακινήτων.

Παρθένος

Καθυστερήσεις ή εμπόδια αλλά και αρνητικότητα στην επικοινωνία, τις  μετακινήσεις και σε μαθήματα ή σεμινάρια  είναι πιθανό να προκαλέσει το πρωί και μέχρι το μεσημέρι η δύσκολη σύνοδος Σελήνης-Κρόνου στο Σκορπιό. Σκληρά λόγια στις συγγενικές σχέσεις. Προσέξτε τις αρνητικές ή φοβικές σκέψεις – ο Κρόνος ζητά ρεαλισμό, όχι απαισιοδοξία.

Ζυγός

Το πρωί η Σελήνη συναντά τον σκληρό Κρόνο, κι έτσι η μέρα δεν ξεκινά με τον πιο εύκολο τρόπο, ενώ αυξημένη πίεση είναι πιθανή στα  οικονομικά, με μείωση εσόδων και αύξηση των υποχρεώσεων. Είναι λογικό η όψη αυτή να προκαλεί αίσθημα ανασφάλειας, όμως είναι περίοδος που πρέπει να χτίσετε τη ζωή σας σε νέα δεδομένα.

Σκορπιός

Η Σελήνη συναντά τον Κρόνο στο ζώδιό σας σήμερα το πρωί, μια σύνοδος που συμπιέζει την ψυχολογία, βγάζει συναισθήματα ανεπάρκειας ή και απόρριψης, ενώ προκαλεί εμπόδια και καθυστερήσεις στους στόχους σας. Ο εγωισμός τώρα παίρνει τη μορφή "κλεισίματος" στον εαυτό και αρνητικότητας, αλλά η όψη αυτή ζητά ενηλικίωση και υπευθυνότητα.

Τοξότης

Αρκετά καλή μέρα, η οποία μάλλον φαίνεται απ' το πρωί, με την θετική όψη Σελήνης-Δία να φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Κάτι φαίνεται να ανοίγει για το μέλλον, το οποίο επιτέλους φαίνεται αισιόδοξο. Ωραίες στιγμές κοινωνικότητας, ενώ η σχέση με το σύντροφο και τους καλούς φίλους αποκτά χαρά, καλοσύνη, χιούμορ.

Αιγόκερως

Ίσως φαίνεται λίγο πιο ζοφερό και  δύσκολο το μέλλον σήμερα με την δυσμενή σύνοδο Σελήνης-Κρόνου, όμως απαιτείται ρεαλισμός αντί για αρνητικότητα. Πιθανά σκληρά λόγια στις φιλίες και σε ομαδικές δραστηριότητες, ίσως και ξεκαθαρίσματα. Άλλωστε βρίσκεστε σε περίοδο που “κόβετε” αρκετούς φίλους οι οποίοι δεν έχουν πιο σοβαρά στάνταρντ και αξίες.

Υδροχόος

Μειώνει την αυτοπεποίθηση η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου σήμερα, ενώ μπορεί να νιώθετε απόρριψη και αίσθημα  ανεπάρκειας. Φανείτε υπεύθυνοι αλλά όχι ενοχικοί. Αυστηρές συμπεριφορές από άτομα εξουσίας, δυσκολίες στα επαγγελματικά. Για αρκετούς μήνες ακόμα, ο Κρόνος θα σας “εκπαιδεύσει” και θα σας μεγαλώσει επαγγελματικά και κοινωνικά.

Ιχθύες

Σήμερα η απαιτητική σύνοδος Σελήνης-Κρόνου είναι πιθανό να προκαλέσει δυσκολίες σε θέματα σπουδών και νομικών αλλά και στα ταξίδια ή τις επαφές με το εξωτερικό. Επίσης είναι πιθανό να υπάρξουν σκληρές αντιδράσεις και λόγια στις συγγενικές σχέσεις, κυρίως με συγγενείς εξ' αγχιστείας. Μην είστε ευθυνόφοβοι, είναι μέρα ανάληψης ευθυνών.

Κριός

Δεν είναι και η πιο εύκολη μέρα, με τη Σελήνη απ' το Σκορπιό να συναντά το πρωί τον αυστηρό Κρόνο  και να πιέζει τη ψυχολογία και τα οικονομικά σας, στα οποία πρέπει να αποκτήσετε περισσότερο έλεγχο. Η όψη αυτή εμποδίζει επίσης τη συναισθηματική κι ερωτική έκφραση, καθώς ζητά ωριμότητα. Είναι καλή μέρα για ενδοσκόπηση ωστόσο.

Tαύρος

Καθυστερήσεις ή εμπόδια σε συναντήσεις, αλλά και αυστηρές συμπεριφορές από το σύντροφο ή τους συνεργάτες φέρνει σήμερα η δύσκολη σύνοδος Σελήνης-Κρόνου στον Σκορπιό ειδικά μέχρι το μεσημέρι. Νιώθετε ότι οι άλλοι είναι αρκετά απαιτητικοί μαζί σας, ενώ χρειάζεται να επιδείξετε ιδιαίτερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα για να υπάρχει ισορροπία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being