Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ενημέρωση για μεταπτυχιακές σπουδές στις ΗΠΑ σήμερα στο Πανεπιστήμιο

Πάτρα: Ενημέρωση για μεταπτυχιακές σπουδ...

Στη μια το μεσημέρι

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας, στα πλαίσια της καινούριας του υπηρεσίας «Ανοιχτές Θύρες Σταδιοδρομίας και Εκπαίδευσης», προσκαλεί σε μια σειρά εκδηλώσεων-Ημερίδων με θέμα τις Μεταπτυχιακές Σπουδές, Υποτροφίες και Ιατρική Ειδικότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σε κάθε εκδήλωση εκπρόσωποι Πανεπιστημίων και Εκπαιδευτικών φορέων θα περιγράφουν τις δυνατότητες, τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες πραγματοποίησης Μεταπτυχιακών Σπουδών, Έρευνας και λήψης υποτροφιών σε κάθε μια χώρα ξεχωριστά.

Συγκεκριμένα, σήμεραΤετάρτη 22/5/2013 και ώρα 13.00 θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση από τον κ. Τουρίδη Νικόλαο, Εκπαιδευτικό Σύμβουλο/ Υπεύθυνο Αμερικανικού Προγράμματος Ιδρύματος Fulbright για τις μεταπτυχιακές σπουδές, τις υποτροφίες και την Ιατρική ειδικότητα στις ΗΠΑ. Στη συνέχεια της εκδήλωσης η κα Γκόγκα Ματίνα, Συντονίστρια Επικοινωνίας και Ανάπτυξης Προγραμμάτων Κέντρου Ελληνικών Σπουδών Πανεπιστημίου Harvard, θα πραγματοποιήσει εισήγηση με θέμα: «Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Πανεπιστήμιο Harvard, υποτροφίες, διεθνοποίηση δράσεων και προοπτικές».

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Μουσείο Επιστημών & Τεχνολογίας Πανεπιστημίου Πατρών και είναι ανοικτές σε κάθε ενδιαφερόμενο. Το Μουσείο βρίσκεται κάτω από το Πάρκο της Ειρήνης και πίσω από το εκκρεμές του Φουκώ στην Πανεπιστημιούπολη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις