Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε αθλητικές εγκαταστάσεις

Πάτρα: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε αθλ...

Συνελήφθη ένας 26χρονος ενώ αναζητούνται τρεις ακόμα συνεργοί του

Συνελήφθη σήμερα  το πρωί, στη Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 26 ετών, σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν και τρεις ακόμα συνεργοί του 26χρονου οι οποίοι αναζητούνται από τις αρχές.
Ειδικότερα οι τέσσερις δράστες ενεργώντας από κοινού μετέβησαν σε αθλητικές εγκαταστάσεις ποδοσφαιρικού σωματείου στο Θεριανό Αχαΐας με σκοπό να αφαιρέσουν καλώδια ηλεκτροφωτισμού, αλλά έγιναν αντιληπτοί από περιοίκους και τράπηκαν σε φυγή

Για τη σύλληψη των δραστών ενεργήθηκαν άμεσα αναζητήσεις από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή με αποτέλεσμα τη σύλληψη του 26χρονου.
Στη κατοχή του συλληφθέντα οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα κασμά και ένα ζευγάρι γάντια ενώ μέσα στο χώρο του γηπέδου βρέθηκαν  επίσης ένας κόφτης καλωδίων, ένα σιδεροπρίονο και ένα κινητό τηλέφωνο.

Επίσης κατασχεθήκαν ως μέσα διάπραξης αδικήματος δυο Ι.Χ. επιβατηγα αυτοκίνητα μετά τα οποία οι δράστες είχαν μεταβεί στο χώρο του γηπέδου.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι πριν μια εβδομάδα περίπου, οι ίδιοι δράστες, είχαν μεταβεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις άλλου σωματείου στο Πετρωτό Αχαΐας όπου είχαν αφαιρέσει από τους πυλώνες του γηπέδου εξήντα μέτρα καλώδιο χαλκού.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις