Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Νικολόπουλος:Κυβερνητικό Κουκούλωμα στις ερωτήσεις για Διαφθορά, Κακοδιαχείριση και Σπατάλη στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία!

Ν. Νικολόπουλος:Κυβερνητικό Κουκούλωμα σ...

Επανέρχεται στις καταγγελίες ο Αχαιός Βουλευτής

Για το θέμα της σήψης και διαφθοράς  στο ελληνικό ποδόσφαιρο που για μια ακόμη φορά επαληθεύτηκε από το φιάσκο του τελικού κυπέλλου που τόσα γράφτηκαν σε δημοσιεύματα και ακούστηκαν σε τηλεοπτικές εκπομπές,  όσο και από δημόσιες και γραπτές βαρύτατες καταγγελίες παραγόντων του ποδοσφαίρου επανέρχεται ο  ανεξάρτητος Βουλευτής  Νίκος Νικολόπουλος.

Ο ιδρυτής του  Ελληνικού Χριστιανοδημοκρατικού  Κινήματος είχε κάνει κοινοβουλευτική  παρέμβαση με ερώτηση που κατέθεσε στα Υπουργεία Παιδείας Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού, Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης  και Πρόνοιας, Δικαιοσύνης διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη. Οι απαντήσεις όμως που έλαβε από τους Υπουργούς αποκαλύπτουν τόσο την προχειρότητα όσο και τον στρουθοκαμηλισμό των κυβερνητικών παραγόντων, αφού π.χ. το Υπουργείο Εργασίας παρέθεσε μόνο γενικότητες για νόμους που αφορούσαν την ασφαλιστική ενημερότητα ως έννοια και όχι για το ποιες ΠΑΕ δεν είναι ενήμερες!

Έφθασε δε στο  σημείο ο Υπουργός να ζητά τα στοιχεία από το Βουλευτή για συγκεκριμένες  ΠΑΕ! Ποιος ο ρόλος τότε της αρμόδιας υπηρεσίας (ΣΕΠΕ) του υπουργείου εργασίας και του ΣΔΟΕ του Υπ. Οικονομικών;

Όσον αφορά  την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ως καθ ύλη αρμόδια, δεν απαντά κανείς ούτε έδωσε τα ζητηθέντα στοιχεία για συμβάσεις, μισθούς, καθώς επίσης και για πρόστιμα που έχουν επιβληθεί ή διώξεις που έχουν ασκηθεί με ονοματεπώνυμο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις