Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Δεν θυμάμαι τίποτα" είπε στον ανακριτή για το περιστατικό με τον 12χρονο ο Ολλανδός κλόουν

"Δεν θυμάμαι τίποτα" είπε στον...

Κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και ανακρίτριας, ο 20χρονος Ολλανδός ανιματέρ που το βράδυ της περασμένης Τρίτης δε δίστασε να ξεσπάσει τη μανία του στο 12χρονο αγόρι από τη Ρωσία μαχαιρώνοντάς το περισσότερες από 20 φορές.

Ο  20χρονος Σιρίνο Σράιβερ έμεινε στο γραφείο της  ανακρίτριας μόλις 15 λεπτά της ώρας και σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα του λόγια ήταν πως δεν θυμάται τίποτα!

Σε δηλώσεις του ο συνήγορός του, Φραγκίσκος Λαμπρινός, ζήτησε συγνώμη εκ μέρους του 20χρονου αναφέροντας ότι το τελευταίο διάστημα είχε διακόψει την φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε με το μοιραίο αποτέλεσμα.

Όπως ανέφερε επίσης, ο 20χρονος πάσχει από σοβαρή ψυχολογική διαταραχή και μάλιστα έχει νοσηλευτεί στην Ολλανδία. Μάλιστα, είπε πως υπάρχει και μια απόφαση δικαστηρίου από το Άρμεν της Ολλανδίας, για πλήρη δικαστική συμπαράσταση, το οποίο σημαίνει ότι η υπογραφή του 20χρονου σε έγραφα δεν έχει ισχύ.

Ο Σράιβερ θα μεταφερθεί σε ειδικό κατάστημα κράτησης, προκειμένου να ακολουθήσει την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή για την κατάστασή του, ενώ αναμένεται η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την τύχη του.

Η ελληνικής καταγωγής μητέρα του 20χρονου, Αλεξάνδρα, έφθασε το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου μαζί με την κόρη της Βιρτζίνια και συνοδευόμενη από τον Ολλανδό Πρόξενο.

Η γυναίκα κατέθεσε ιατρικά ντοκουμέντα σχετικά με την πνευματική κατάσταση του γιου της καθώς, όπως ισχυρίζεται, ο 20χρονος είναι αυτιστικός, ενώ στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Πηγές αναφέρουν επίσης ότι η ίδια υποστηρίζει πως είχε ενημερώσει το πρώτο ξενοδοχείο που εργάστηκε ο γιος της για την κατάσταση του, ωστόσο, το δεύτερο ξενοδοχείο, όπου και σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό, δεν είχε λάβει ενημέρωση για την ψυχική του κατάσταση.

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι ο αδερφός του 20χρονου βρίσκεται στη φυλακή, έχοντας καταδικαστεί για φόνο και ληστεία. Όπως αποκαλύπτει η ολλανδική εφημερίδα «De Telegraaf», ο 24χρονος αδερφός του ανιματέρ συνελήφθη το Μάιο του 2007 στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ για ληστεία και συνενοχή σε δολοφονία αστυνομικού και καταδικάστηκε σε πολυετή κάθειρξη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις