Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Τι έπρεπε να κάνω; Να πάρω το καλάσνικοφ να κυνηγάω τους Πατρινούς»; - Παρών ο Ευάγγελος Φλωράτης στη συνέλευση των μεριδιούχων της Αχαΐκης

Πάτρα: "Τι έπρεπε να κάνω; Να πάρω ...

Σε εξέλιξη η δικαστική διερεύνηση για το λουκέτο στην τράπεζα

Με την παρουσία-του Ευάγγελου Φλωράτου, πραγματοποιήθηκε τελικά η γενική συνέλευση του Συλλόγου Μεριδιούχων της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας, στο κτίριο του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, την Κυριακή, 19 Μαΐου. Η συνέλευση είχε αρχικά οριστεί για την περασμένη Κυριακή, αλλά, ελλείψει της προβλεπόμενης απαρτίας, μετατέθηκε για μία εβδομάδα.

Στη συνέλευση το κλίμα ήταν τεταμένο. «Δώσαμε αφορμές. Την περίοδο Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2011 αναβαθμίζατε δάνεια, αυτά που ήταν ήδη καθυστερούμενα. Χορηγήσατε 5 εκ ευρώ σε ομίλους πτωχευμένους» τόνισε ο Θανάσης Μπέλλας, Πρόεδρος του Συλλόγου Μεριδιούχων της «Αχαϊκής», κάτι το οποίο ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε ο Πρόεδρος της Τράπεζας Ευάγγελος Φλωράτος, ο οποίος αντέτεινε:

«Σε μια εποχή που το Δημόσιο χρωστούσε 10 δις σε επαγγελματίες, οι Δήμοι δεν πλήρωναν και οι τράπεζες δεν χρηματοδοτούσαν, τι έπρεπε να κάνω; Να πάρω το καλάσνικοφ να κυνηγάω τους Πατρινούς»;

Υποστήριξε ωστόσο ότι όλες οι ενέργειες και οι αποφάσεις ήταν στο πλαίσιο της νομιμότητας και τα δάνεια συνοδεύονταν από εγγυήσεις, καλώντας τους μεριδιούχους σε συστράτευση με τη διοίκηση της Αχαϊκής Τράπεζας.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται η δικαστική διερεύνηση για τους λόγους που οδήγησαν στην ανάκληση της άδειας της Τράπεζας τον Μάρτιο του 2012, μετά από μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, που κατέθεσε ο Σύλλογος των Μεριδιούχων της Αχαϊκής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις