Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Πατρινός Α. Κατσανιώτης συνοδεύει τον Αντώνη Σαμαρά στην μακρινή Κίνα

Ο Πατρινός Α. Κατσανιώτης συνοδεύει τον ...

Τον είδαμε στα πλάνα της κρατικής τηλεόρασης

Ο Πατρινός Ανδρέας Κατσανιώτης που ως γνωστό διατελεί Γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, στην τωρινή τρικομματική κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, βρίσκεται αυτές τις μέρες στην μακρινή Κίνα, συμμετέχοντας στην πολυμελή Ελληνική αποστολή με επικεφαλής τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Απ’ όσο είδαμε στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ και ανταποκρίσεις της κρατικής τηλεόρασης, ο κ. Κατσανιώτης συμμετέχει στα φόρουμ και συναντήσεις που γίνονται μεταξύ της Κινέζικης και της Ελληνικής πλευράς ενώ στο πλαίσιο της επίσημης αυτής επίσκεψης ακούσαμε ότι οι κ.κ. Σαμαράς, Αβραμόπουλος αλλά και η υπόλοιπη αποστολή, μεταξύ αυτών και ο κ. Κατσανιώτης, επισκέφθηκαν το περίφημο Σινικό Τείχος και πραγματικά εντυπωσιάστηκαν!

Ο κ. Κατσανιώτης να θυμίσουμε, ότι έχει εγννηθεί στην Πάτρα, το 1969 και είναι απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Είναι εδώ και χρόνια στενός φίλος του Αντώνη Σαμαρά, ενώ τον είχε ακολουθήσει και στο τότε εγχείρημα της Πολιτικής Άνοιξης, καθώς ήταν ένα από τα ηγετικά στελέχη της νεολαίας.

Ο κ. Κατσανιώτης είχε εργαστεί για πολλά χρόνια στο τμήμα μάρκετινγκ του ομίλου της εφημερίδας «Καθημερινή».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις