Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι Patrinistas ετοιμάζονται για τις επόμενες δράσεις τους

Πάτρα: Οι Patrinistas ετοιμάζονται για τ...

Συνάντηση την Πέμπτη 16 Μαΐου

Σε ανακοίνωσή τους οι Patrinistaς αναφέρουν: "Την Πέμπτη, 16 Μαη στις 8:30 μ.μ. θα γίνει η τακτική συνάντηση των Patrinistas. Θα συγκεντρωθούμε στον μεγάλο Φίκο, τον χώρο που ομορφύναμε πέρσι, και όσοι δεν τον ξέρουν ας έρθουν εκείνη την ώρα στην Πλατεία Βουδ. ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ψάχνουμε ιδέα για μια δράση που προγραμματίζουμε με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος (5/6/2013).  Επιθυμητό θα ήταν η δράση αυτή να έχει σχέση με την θάλασσα και την προστασία του θαλασσίου Περιβάλλοντος. Επειδή πρόσφατα καθαρίσαμε την Πλαζ δεν θα θέλαμε να επαναλάβουμε κάτι παρόμοιο και ζητάμε την βοήθεια όλων σας για φρέσκες και πρωτότυπες ιδέες ώστε να συζητηθουν στην συνάντηση μας.

Όπως είναι γνωστό, οι συναντήσεις μας είναι ανοικτές σε όλους τους πολίτες που θέλουν να συμμετάσχουν και να καταθέσουν τη διαθεσιμότητα τους και τις προτάσεις τους για δράσεις.

Ραντεβού λοιπόν, την ΠΕΜΠΤΗ. Σας περιμένουμε όλους!!!! Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να βάλουμε χρώμα και γέλιο στο καθημερινό γκρίζο".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις