Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 8 Μαΐου

Tα ζώδια για σήμερα, 8 Μαΐου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ταύρος

Ο Ερμής συναντιέται με τον Άρη στο ζώδιό σας, μια σύνοδος που κάνει το κλίμα εύφλεκτο στην επικοινωνία, γι' αυτό θα πρέπει να προσέξετε τους τσακωμούς, τις διαφωνίες ή τη βία στο λόγο, και φυσικά την έντονη ξεροκεφαλιά σας. Επίσης προσοχή χρειάζεται στην οδήγηση – μην βιάζεστε. Τάση μικρο-ατυχημάτων, όπως καψίματα, κοψίματα, τσιμπήματα.

Δίδυμοι

Η συνάντηση του Ερμή με τον Άρη στον τελευταίο σας οίκο, σάς βοηθά να λύσετε γρήγορα κι αποφασιστικά ορισμένα θέματα και να κλείσετε κύκλους. Πιθανόν όμως να ταράζει και τον ύπνο σας, για μια-δυο ακόμα μέρες. Προσέξτε επίσης τα ψέματα και τα παρασκήνια, όπως επίσης και τους υπόγειους ανταγωνισμούς.

Καρκίνος

Λόγω της συνόδου Ερμή-Άρη, η επικοινωνία αποκτά ένταση κι εριστικότητα για μια-δυο ακόμα μέρες. Κυρίως θα πρέπει να προσέξετε τις διαφωνίες στις φιλικές σχέσεις, ενώ κανείς δεν φαίνεται να μετακινείται απ' τις απόψεις του. Επίσης προσοχή στους ανταγωνισμούς μέσα σε ομάδες και συλλόγους. Όμως προχωρούν γρήγορα κάποια σχέδια.

Λέων

Η ανυπομονησία αλλά και η ξεροκεφαλιά του ζωδίου σας γίνεται πιο έντονη τώρα που κορυφώνεται η σύνοδος Ερμή-Άρη, γι' αυτό φροντίστε να είστε πιο επιεικείς με τους πιο αργούς και με όσους έχουν διαφορετικές ιδέες από εσάς. Προσέξτε τις συγκρούσεις στα επαγγελματικά και με άτομα εξουσίας. Πιθανές όμως και ιδέες ή ξεκινήματα. Προσοχή και σε μικρο-ατυχήματα.

Παρθένος

Κάπως εριστικό το κλίμα με την σύνοδο Ερμή-Άρη, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τις ταλαιπωρίες και τις βιασύνες στα ταξίδια σας. Πιθανά ακόμα άγχη σε σχέση με σπουδές και νομικά θέματα. Επίσης, προσέξτε τις εντάσεις με συγγενείς. Είναι όμως μια σύνοδος που δίνει πολλές νέες ιδέες για να ανοίξετε και να βελτιώσετε τη ζωή σας.

Ζυγός

Η αγένεια ενοχλεί ιδιαίτερα το ζώδιό σας, όπως επίσης και το να εισχωρούν οι άλλοι στον προσωπικό σας “χώρο”, κάτι που ενδέχεται να βιώνετε πιο έντονα τώρα με την σύνοδο Ερμή-Άρη. Πιθανόν ορισμένα άτομα να προσπαθούν να σας ελέγξουν. Η σύνοδος αυτή προκαλεί και οικονομικά άγχη ή ταλαιπωρίες. Κάνετε όμως και κάποιες ανακαλύψεις.

Σκορπιός

Προσέξτε τις συγκρούσεις και  τον εκνευρισμό για μια-δυο ακόμα μέρες, καθώς η σύνοδος Ερμή-Άρη  που κορυφώνεται σήμερα δημιουργεί εύφλεκτη ατμόσφαιρα. Ειδικά στις σχέσεις  σας με το σύντροφο, τους συνεργάτες αλλά και γενικά στις επαφές σας, μπορεί να ειπωθούν κάπως “ωμά” λόγια. Φροντίστε να μην προσβάλλετε και πληγώσετε ανθρώπους.

Τοξότης

Έντονη τάση κριτικής προκαλεί η σύνοδος Ερμή-Άρη, ενώ θα πρέπει να προσέξετε να μην πείτε διάφορα "άκομψα" λόγια. Ίσως να ενοχλείστε αρκετά από κάποιες λεπτομέρειες τώρα. Για λίγες ακόμα μέρες η σύνοδος αυτή θα φέρνει άγχη κι εκνευρισμό στη δουλειά και τη καθημερινότητα. Προσοχή στη διατροφή σας, πιθανές εντερικές ενοχλήσεις ή φλεγμονές.

Αιγόκερως

Η βιασύνη σας να πετύχετε όσα θέλετε ή να κατακτήσετε τον άνθρωπο που σας αρέσει, μπορεί να σας κάνει πιεστικούς και να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Η σύνοδος Ερμή-Άρη γενικά προκαλεί βιασύνη, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τις συγκρούσεις και με τα παιδιά. Όμως δίνει νέες δημιουργικές ιδέες και αρκετή πρακτικότητα.

Υδροχόος

Γίνεται μάχη στο νου σας αλλά και στην εξωτερική επικοινωνία, λόγω της συνόδου Ερμή-Άρη που  κορυφώνεται σήμερα. Ειδικά θα πρέπει να προσέχετε τις εντάσεις με την  οικογένεια ή για θέματα σπιτιού  και ακινήτων. Πιθανές και βλάβες στο σπίτι. Επίσης προσέξτε τις φλεγμονές, τα κοψίματα, τα καψίματα και τις βιαστικές κινήσεις.

Ιχθύες

Εριστικότητα στις καθημερινές επαφές και συναλλαγές προκαλεί η εύφλεκτη σύνοδος Ερμή-Άρη. Μην βιάζεστε στις μετακινήσεις και προσέξτε τις  ταλαιπωρίες και τα ατυχήματα. Επίσης προσοχή στις συγκρούσεις με συγγενείς, με την επικοινωνία γενικά να γίνεται σε πολεμικό κλίμα και με αρκετή ξεροκεφαλιά. Φροντίστε να μην κόψετε ή κάψετε τα δάχτυλά σας.

Κριός

Με τη σύνοδο Ερμή-Άρη στον Ταύρο είναι λογικό να κορυφώνονται σήμερα κάποια οικονομικά άγχη, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τις ταλαιπωρίες σε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις κλπ. Μην κάνετε βιαστικές αγορές ή συμφωνίες. Η σύνοδος όμως αυτή δίνει και νέες ιδέες για έσοδα, τις οποίες μπορείτε να υλοποιήσετε γρήγορα κι αποφασιστικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being