Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μέσω Λεωφόρου ο Παναθηναϊκός στο μπαράζ

Μέσω Λεωφόρου ο Παναθηναϊκός στο μπαράζ

Οι Πράσινοι κοιτάζουν τον Μπουγαϊδη στην περίπτωση που πάει κάτι στραβά στην υπόθεση του Φυτανίδη

Στη Λεωφόρο θα γίνει η προπόνηση της Τρίτης, ώστε οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να πάρουν γεύση από τη μίνι ανακαίνιση του γηπέδου, ενώ οι διοικούντες θεωρούν ότι αυτό θα βοηθήσει και ψυχολογικά την ομάδα, πριν από το μπαράζ της Πέμπτης (9/5).

Ο αγωνιστικός χώρος είναι το κομμάτι που έχει ολοκληρωθεί στη Λεωφόρο («Απόστολος Νικολαϊδης»), ενώ κάποια έργα ακόμη συνεχίζονται, ώστε να είναι έτοιμα για να στεγάσουν τον Παναθηναϊκό τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Γιάννης Βονόρτας θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Φιγκερόα, Σειταρίδη και Σισόκο με δυσκολότερη τη συμμετοχή του τελευταίου, ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό με την Ομόνοια στην Κύπρο. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έδωσε μόνο ένα ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, ανήμερα του Πάσχα και από σήμερα όλοι ξαναέπιασαν δουλειά, αφού ο αγώνας της Πέμπτης με την Skoda Ξάνθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στην Ευρώπη- εφόσον δεν πάρει άδεια ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε ό,τι αφορά στους μεταγραφικούς στόχους οι Πράσινοι κοιτάζουν τον Μπουγαϊδη στην περίπτωση που πάει κάτι στραβά στην υπόθεση του Φυτανίδη, ενώ παραμένει το ενδιαφέρον για τον Γιαννιώτα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports