Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Άρης τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ο Άρης τιμά τον Νίκο Γκάλη

Στις 7 Μαΐου στο «Αλεξάνδρειο»

Η ΚΑΕ Άρης, μέσω ανακοίνωσής της, ενημέρωσε τους φιλάθλους του μπάσκετ για τα εισιτήρια της εκδήλωσης προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, που θα διεξαχθεί στις 7 Μαΐου στο «Αλεξάνδρειο», καθώς και για την ώρα που θα μπορούν να βρεθούν στις εξέδρες του «Παλέ Ντε Σπορ».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Οι ημέρες για την τιμητική εκδήλωση του Νίκου Γκάλη πλησιάζουν… Την Τρίτη 7 Μαΐου, η ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα τιμήσει τον μεγάλο αυτό Έλληνα αθλητή στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο και όλη η Ελλάδα θα θαυμάσει μία ξεχωριστή εκδήλωση για τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, θέλοντας να διευκολύνει την προσέλευση των φιλάθλων εκείνη την ημέρα, τους ενημερώνει για τα εξής:

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20:00 και οι θύρες θα ανοίξουν στις 18:00. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν εγκαίρως, ώστε να αποφευχθεί ενδεχόμενη ταλαιπωρία τους.

Κάθε φίλαθλος που έχει προμηθευτεί το εισιτήριό του, θα προσέλθει στο γήπεδο από τη θύρα που αναγράφεται σε αυτό. Οι φίλαθλοι θα καθίσουν στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους και μόνο.

Υπενθυμίζεται ότι στις εισόδους κάθε θύρας και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, θα υπάρχουν ειδικοί ταξιθέτες, οι οποίοι θα διευκολύνουν τη διαδικασία».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports