Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 25 Απριλίου

Tα ζώδια για σήμερα, 25 Απριλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ταύρος

Η έκλειψη Σελήνης στο Σκορπιό που κορυφώνεται σήμερα, σηματοδοτεί  μια περίοδο με σημαντικές εξελίξεις ή δοκιμασίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Εάν περάσετε με επιτυχία τις δοκιμασίες και φερθείτε ώριμα και υπεύθυνα, τότε οι σχέσεις σας θα σταθεροποιηθούν σε νέο, σοβαρό επίπεδο. Αποφύγετε όμως τους εγωισμούς και τις αρνήσεις.

Δίδυμοι

Τον εργασιακό σας οίκο και την καθημερινότητά σας επηρεάζει η έκλειψη Σελήνης στο Σκορπιό, η οποία είτε φέρνει το τέλος κάποιας επαγγελματικής απασχόλησης, ή μπορεί να κορυφώνεται το αίσθημα ότι δουλεύετε πολύ για λίγα αποτελέσματα. Φανείτε υπεύθυνοι, σοβαροί και υπομονετικοί. Επίσης σε θέματα υγείας και διατροφής δεν χωρά ανωριμότητα.

Καρκίνος

Η έκλειψη Σελήνης στο Σκορπιό που κορυφώνεται σήμερα, είναι  πιθανό να φέρνει το τέλος κάποιων  ερωτικών σχέσεων. Μπορεί όμως, αντί για ένα τέτοιο τελείωμα, απλά να "πεθαίνουν" ορισμένες παλιές, ανώριμες συμπεριφορές σας στην ερωτική σας ζωή, κι αυτό είναι που ζητάει τώρα η έκλειψη. Προσοχή σε ανταγωνισμούς κι εγωισμούς, και στις φιλίες.

Λέων

Δοκιμάζεται αρκετά το ζώδιό σας απ' την έκλειψη Σελήνης στο Σκορπιό και οι βαριές, απαιτητικές και σοβαρές ενέργειες του Σκορπιού μαζί και με τον Κρόνο που εμπλέκεται, δυσκολεύουν ιδιαίτερα τη ψυχολογία σας που έχει ανάγκη από χαρά και διασκέδαση. Είναι εποχή ωρίμανσης και υπευθυνότητας όμως. Σηματοδοτεί περίοδο δυσκολιών σε θέματα σπιτιού, ακινήτων, οικογένειας.

Παρθένος

Λόγω της σεληνιακής έκλειψης που κορυφώνεται σήμερα, μπορεί αυτή τη περίοδο να αντιμετωπίζετε δυσκολίες  στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις. Ίσως νιώθετε ότι όσα λέτε ή γράφετε δεν είναι αρκετά. Δυσκολία προσαρμογής και σε κάποιες νέες συνθήκες. Επίσης τα αδέρφια ή οι συγγενείς μπορεί να είναι μεγάλη ευθύνη για εσάς ή να δοκιμάζεστε μαζί τους.

Ζυγός

Κορυφώνεται η έντονη οικονομική πίεση με την σημερινή έκλειψη Σελήνης στο Σκορπιό, σε μια περίοδο όπου είναι πιθανό να μειώνεται το εισόδημα ή μπορεί να πληρώνετε λάθη του παρελθόντος. Ωστόσο, εάν λειτουργείτε υπεύθυνα και σοβαρά, έχετε τώρα τη δυνατότητα να θέσετε τελείως νέες και πιο ουσιαστικές οικονομικές βάσεις στη ζωή σας.

Σκορπιός

Στο ζώδιό σας γίνεται η έκλειψη Σελήνης που κορυφώνεται σήμερα, σε σύνοδο με τον αυστηρό Κρόνο, γι' αυτό είναι μια περίοδος όπου ο εαυτός σας και το περιβάλλον σας ζητά πολλά από εσάς, ενώ ίσως νιώθετε "λίγοι" και ότι σας κρίνουν. Ένα παλιό κομμάτι του εαυτού και της συμπεριφοράς σας πεθαίνει για να δομήσετε κάτι νέο, πιο ουσιαστικό.

Τοξότης

Προσπαθείτε να κλείσετε κεφάλαια στη ζωή σας αυτή τη περίοδο, με την έκλειψη Σελήνης σήμερα να κορυφώνει  τούτη την ανάγκη ή την αναγκαιότητα. Οικονομικές οφειλές ή άλλα θέματα που πρέπει να ολοκληρωθούν σάς δοκιμάζουν. Ίσως υπάρχει και μια δυσκολία στον ύπνο. Φανείτε απολύτως ειλικρινείς με τη συνείδησή σας, δεν είναι καιρός για αυταπάτες.

Αιγόκερως

Σήμερα κορυφώνεται η επιρροή της έκλειψης Σελήνης στο Σκορπιό, η οποία σας προσγειώνει ως προς τα σχέδιά σας και σας ζητά να είστε πιο ρεαλιστές. Επίσης δοκιμάζει τις φιλικές σχέσεις, ενώ ίσως διακόπτετε ορισμένες φιλίες ή τη συμμετοχή σας σε κάποιες ομάδες ή συλλόγους. Το μέλλον φαίνεται πιο δύσκολο τώρα αλλά με δουλειά θα το βελτιώσετε.

Υδροχόος

Αρκετά δύσκολη για τα επαγγελματικά σας είναι η επιρροή της έκλειψης Σελήνης στο Σκορπιό που κορυφώνεται σήμερα, η οποία σηματοδοτεί μια περίοδο με σημαντικές αποφάσεις αλλά και δοκιμασίες στο τομέα αυτό. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να σταθείτε στα δικά σας πόδια και να ξεπεράσετε την ανωριμότητα. Νιώθετε να κρίνεστε αυστηρά κοινωνικά.

Ιχθύες

Έκλειψη Σελήνης στο Σκορπιό σήμερα, η οποία κορυφώνει μια περίοδο με δοκιμασίες σε θέματα νομικών ή σπουδών. Ίσως αποφασίζετε να ανοίξετε νέο κεφάλαιο σε θέματα εκπαίδευσης και να ξεκινήσετε απ' την αρχή. Ωρίμανση και στη φιλοσοφία ζωής σας. Φέρνει όμως και δοκιμασίες σε σχέση με συγγενείς. Καθυστερήσεις σε ταξίδια, δυσκολίες σε επαφές με το εξωτερικό.

Κριός

Σημαντικό το μάθημα της σημερινής έκλειψης στο Σκορπιό, η οποία φέρνει δοκιμασίες σε σχέση με οικονομικά θέματα, δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά, εφοριακά, επενδύσεις κλπ. Και το ζητούμενο είναι να αναλάβετε τον έλεγχο όλων αυτών, αλλά και τον έλεγχο της ενέργειάς σας, του εαυτού σας, της σεξουαλικότητάς σας και των παθών σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being