Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάνοπλος για τον 5ο "τελικό" ο Παναθηναϊκός

Πάνοπλος για τον 5ο "τελικό" ο...

Στην προπόνηση και ο Γιαννακόπουλος

Έτοιμος ο Παναθηναϊκός για τον σημειρνό πέμπτο "τελικό" με την Μπαρτσελόνα στο "Παλάου Μπλαουγκράνα". Παρουσία Δημήτρη Γιαννακόπουλου διεξήχθη η χθεσινή προπόνηση των πράσινων.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη Βαρκελώνη, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα για το πέμπτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Οι πράσινοι έκαναν την προπόνηση τους στο "Παλάου Μπλαουγκράνα", με τον τεχνικό της ομάδας, Αργύρη Πεδουλάκη να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, καθώς είχε όλους τους παίκτες του στη διάθεση του.

Να προσθέσουμε πώς ο ισχυρός άνδρας του "τριφυλλιού", Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρακολούθησε την προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, όπου και θα κριθεί το "εισιτήριο" για το φάιναλ-φορ του Λονδίνου.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ προπονήθηκε 2,5 ώρες νωρίτερα. Ο κόουτς των Καταλανών, Τσάβι Πασκουάλ πήρε την απόφαση να μεταφέρει τους παίκτες του σε ξενοδοχείο, ώστε να μείνουν συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον αγώνα με τους "πράσινους".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports