Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στην Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου ο Γάλλος Υπουργός Μεταφορών- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στην Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου ο Γάλ...

Συνοδευόμενος από τον Πρέσβη της Γαλλίας κ. Jean-Loup Kuhn Delforge

Σε μία περιήγηση σε ελληνικά έργα παραχώρησης, στην υλοποίηση και λειτουργία των οποίων συμμετέχουν γαλλικές εταιρείες, ο Γάλλος Υπουργός Μεταφορών κ. Frédéric Cuvillier, πραγματοποίησε, επίσκεψη στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης», συνοδευόμενος από τον Πρέσβη της Γαλλίας κ. Jean-Loup Kuhn Delforge.

Τους Γάλλους επισήμους, όπως πληροφορήθηκε το thebest.gr υποδέχθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο της Ζεύξης ο κ. Παναγιώτης Παπανικόλας, Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. και Διευθυντής Ανάπτυξης Νοτιοανατολικής Ευρώπης της VINCI Concessions. Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλάμβανε ενημέρωση για την πορεία της παραχώρησης από την κατασκευή μέχρι σήμερα, ξενάγηση στον Πυλώνα Μ4 και στο Κέντρο Ελέγχου και γεύμα.

Στο βιβλίο επισκεπτών της Γέφυρας, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr  ο κ. Cuvillier έγραψε το παρακάτω αφιερωματικό σημείωμα:

«Η Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» είναι ένα εξαιρετικά αξιοσημείωτο δείγμα της ένωσης της τεχνολογίας με την αξιοσύνη. Μακάρι αυτό που η Γέφυρα συμβολίζει, δηλαδή τη βούληση που ευοδώθηκε, να δίνει στην Ελλάδα την αίσθηση της ελπίδας και της επιτυχίας για το μέλλον της. Στο όνομα της ελληνογαλλικής φιλίας, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της Γέφυρας».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις