Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έπειτα από μια μαραθώνια αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθη ο βομβιστής της Βοστώνης

Έπειτα από μια μαραθώνια αστυνομική επιχ...

Ο νεαρός κρυβόταν στην πρύμνη ενός σκάφους

Συνελήφθη αργά τη νύχτα, έπειτα από μια μαραθώνια αστυνομική επιχείρηση , ο 19χρονος βομβιστής της Βοστώνης, Τζοκάρ Τσαρνάγεφ. Ο νεαρός κρυβόταν στην πρύμνη ενός σκάφους το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή ενός σπιτιού στο Watertown. Ο δεύτερος ύποπτος για τις βομβιστικές επιθέσεις στον Μαραθώνιο της Βοστώνης βρέθηκε βαριά τραυματισμένος και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Μασαχουσέτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς τραυματίστηκε στο λαιμό και στο πόδι κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών.

Ομάδα περίπου 100 αστυνομικών τον περικύκλωσε και μετά από διαπραγματεύσεις, αλλά και ανταλλαγή πυρών, ο 19χρονος παραδόθηκε. Οι αρχές έφτασαν στον δράστη έπειτα από πληροφορία που έδωσε στην αστυνομία ένας κάτοικος, ο οποίος είδε αίμα κοντά στο σκάφος.

 

«Συνελήφθη!!! Η καταδίωξη έφτασε στο τέλος. Η έρευνα ολοκληρώθηκε. Ο τρόμος τελείωσε και η δικαιοσύνη νίκησε. Ο ύποπτος κρατείται»,  αναφέρει σε μήνυμα στο Twitter η αστυνομία της Βοστόνης και οι κάτοικοι της περιοχής βγήκαν στους δρόμους και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις