Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Let's Do It Greece» στα Αραχωβίτικα

«Let's Do It Greece» στα Αραχωβίτικα

Δείτε φωτό

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου η δραστηριότητα καθαρισμού της παραλίας Αραχωβιτίκων που οργανώθηκε από την Τοπική Κοινότητα Αραχωβιτίκων του Δήμου Πατρεών, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αραχωβιτίκων, τον Αθλητικό Σύλλογο Αραχωβιτίκων – Ακταίου, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόμων του Δημοτικού Σχολείου Αραχωβιτίκων, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγ. Ανδρέου Αραχωβιτίκων, τον ιερέα π. Νικόλαο Τερεζόπουλο και την συμμετοχή  πλήθους  ενεργών πολιτών της γύρω περιοχής.

Η δράση έγινε στα πλαίσια συμμετοχής στην διεθνή εθελοντική καμπάνια καθαρισμού «Let's Do It Greece».

Στην δράση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ρίου κ. Γιάννης Μανέτας, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αραχωβιτίκων Κων/νος Μιχαλόπουλος με το Κοινοτικό Συμβούλιο, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής κ. Παναγιώτης Τσιμπούκης με το Δ.Σ. του Συλλόγου, ο Προέδρος του Αθλητικού Συλλόγου Παν. Τουβάκη με όλο το Δ.Σ. του Συλλόγου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόμων κ. Ε. Αυγεράκη, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Τσιμπούκης, ο Διευθυντής της μονάδας Δρεπάνου ΤΙΤΑΝ Α.Ε. κ. Θωμάς Γλαβάς, ο μηχανικός Προστασίας Περιβάλλοντος της μονάδας Δρεπάνου ΤΙΤΑΝ Α.Ε. κ. Νίκος Παπαγεωργίου καθώς και τουλάχιστον 200  μικροί και μεγάλοι εθελοντές που με όρεξη και κέφι έδωσαν το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας για ένα καθαρότερο περιβάλλον.

Η δραστηριότητα ξεκίνησε στις 10:30 το πρωί από το λιμανάκι του οικισμού, μετά την διανομή του απαραίτητου εξοπλισμού που ευγενώς μας προσφέρθηκε από τον Δήμο Πατρέων και την Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ και συνεχίστηκε κατά μήκος της παραλίας με την  βοήθεια μηχανημάτων που επίσης μας διέθεσε ο Δήμος Πατρέων, με την στήριξη των αρμοδίων Αντιδημαρχιών του Δήμου Πατρέων, αλλά και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος. Συγκεντρώθηκαν 50 σακούλες από ανακυκλώσιμα και μη είδη η απομάκρυνση των οποίων έγινε με μέριμνα του Δήμου Πατρέων.

Η δράση ολοκληρώθηκε με παρουσίαση χορευτικών λαϊκών χορών από τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Οι άνθρωποι της Τοπικής Κοινότητας Αραχωβιτίκων δίνουν ραντεβού για του χρόνου!

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις