Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 17 Απριλίου

Tα ζώδια για σήμερα, 17 Απριλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Κριός

Αργά το βράδυ σήμερα συναντιούνται δυο πύρινοι πλανήτες στο ζώδιό  σας, ο Ήλιος με τον Άρη, μια  σύνοδος ιδιαίτερα δυναμική, αποφασιστική αλλά που προκαλεί και αρκετό θυμό ή νεύρα. Έτσι τις τελευταίες μέρες  μπορεί να υπήρξαν εντάσεις, συγκρούσεις αλλά και γρήγορες εξελίξεις, ενώ για λίγες ακόμα μέρες προσέξτε και τα ατυχήματα και τους πονοκεφάλους.

Ταύρος

Η σύνοδος Ήλιου-Άρη που κορυφώνεται  σήμερα, προκαλεί αρκετό θυμό και ανταγωνισμό, που όμως δεν εκφράζονται αλλά τα βιώνετε εσωτερικά. Ίσως τις τελευταίες μέρες νιώθετε ότι πρέπει να ανταγωνίζεστε συνέχεια τους άλλους για το ποιος είναι καλύτερος, όμως απλά πρέπει να είστε ο εαυτός σας, αυθόρμητα, χωρίς συγκρίσεις.

Δίδυμοι

Η δυναμική σύνοδος Ήλιου-Άρη που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, προκαλεί τις τελευταίες μέρες συγκρούσεις και ανταγωνισμούς στις παρέες σας και σε ομάδες ή συλλόγους που μπορεί να δραστηριοποιείστε. Εκνευρισμός επίσης και στην εξέλιξη σχεδίων, ωστόσο προχωρούν πιο γρήγορα, στοχευμένα και αποφασιστικά τα πλάνα σας.

Καρκίνος

Έντονη ανυπομονησία, θυμό και εκνευρισμό προκαλεί τις τελευταίες μέρες η πύρινη σύνοδος Ήλιου-Άρη που  κορυφώνεται σήμερα το βράδυ. Δυνατές επιθυμίες, αυξημένος εγωισμός, τάση για φλεγμονές, ατυχήματα και  συγκρούσεις. Προσοχή σε εντάσεις με άτομα εξουσίας. Ωστόσο λειτουργείτε αρκετά δυναμικά και αποφασισμένα στα επαγγελματικά – πιθανά ξεκινήματα.

Λέων

Η δυνατή σύνοδος Ήλιου-Άρη που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, τονώνει το θάρρος, την αποφασιστικότητα και τη ζωτικότητά σας, ενώ πολύ δυναμικά τώρα κάνετε κάποια τολμηρά ανοίγματα. Ξεκίνημα σπουδών ή νομικών διεκδικήσεων. Προσέξτε όμως τις ταλαιπωρίες στα ταξίδια. Συγκρούσεις με συγγενείς εξ' αγχιστείας ή με δασκάλους.

Παρθένος

Πιθανόν να προκαλεί έντονα οικονομικά άγχη και ταλαιπωρίες τις τελευταίες μέρες η σύνοδος Ήλιου-Άρη που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ. Ίσως υπάρχουν και ανταγωνισμοί γύρω από οικονομικά αλλά και ερωτικά θέματα. Δυνατά πάθη, τάσεις κοντρόλ, αυξημένη όμως σεξουαλικότητα – διαχειριστείτε τα χωρίς ανυπομονησία και εγωισμό.

Ζυγός

Πολεμικό κλίμα δημιουργεί τις τελευταίες μέρες η σύνοδος Ήλιου-Άρη στον Κριό, η οποία κορυφώνεται  σήμερα το βράδυ, μια επιρροή που προκαλεί ανταγωνισμούς στις σχέσεις και τις συνεργασίες, με τον εγωισμό να τυφλώνει συχνά. Νιώθετε ότι οι άλλοι παραγκωνίζουν τις ανάγκες σας και δεν σας δίνουν επιβεβαίωση – ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας.

Σκορπιός

Για δυο-τρεις ακόμα μέρες προσέξτε τον εκνευρισμό στο χώρο δουλειάς και στη καθημερινότητα γενικά, με τη σύνοδο Ήλιου-Άρη που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ να κάνει το κλίμα εύφλεκτο, κριτικό κι ανταγωνιστικό. Επίσης προφυλάξτε την υγεία σας από κοψίματα, καψίματα, φλεγμονές, κρυώματα και τοξίνωση του οργανισμού από κακή διατροφή.

Τοξότης

Η συνάντηση του Ήλιου με τον  Άρη στον Κριό είναι μια πολύ δυναμική επιρροή, η οποία τονώνει την αυτοπεποίθηση, τη δημιουργικότητα, τη ζωτικότητα και την αποφασιστικότητά σας. Αυξημένος ερωτισμός και νέα αισθηματικά ξεκινήματα, με αρκετό πάθος. Προσέξτε ωστόσο την ανυπομονησία ή τον εγωισμό στα ερωτικά αλλά και τις συγκρούσεις με τα παιδιά.

Αιγόκερως

Βγάζει αρκετό εγωισμό στην επιφάνεια  η σύνοδος Ήλιου-Άρη που κορυφώνεται  σήμερα το βράδυ, κι έτσι τις τελευταίες μέρες είναι πιθανό να βιώνετε συγκρούσεις και ανταγωνισμούς, κυρίως στο χώρο του σπιτιού. Πιθανές  ταλαιπωρίες και άγχη για ακίνητα. Προσέξτε για λίγες ακόμα μέρες τα ατυχήματα, τους πονοκεφάλους, τη βιασύνη και τις δυνατές σας επιθυμίες.

Υδροχόος

Αρκετό εκνευρισμό αλλά και εριστικότητα ή βιασύνη στην επικοινωνία ή  στις μετακινήσεις φέρνει τις τελευταίες μέρες η πύρινη σύνοδος Ήλιου-Κρόνου, η οποία κορυφώνεται σήμερα το βράδυ. Προσοχή για λίγες ακόμα μέρες στις συγκρούσεις με συγγενείς. Ωστόσο δίνει την ευκαιρία για ξεκινήματα μαθημάτων και σεμιναρίων, ίσως αθλητικού περιεχομένου.

Ιχθύες

Κορυφώνεται αργά το βράδυ η δυνατή σύνοδος Ήλιου-Άρη, η οποία τις τελευταίες μέρες φέρνει έντονο στρες γύρω απ' τα οικονομικά ή ταλαιπωρίες σε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις κλπ. Μην βιάζεστε και προσέξτε τις δυνατές σας επιθυμίες. Ωστόσο μπορεί να κάνετε τολμηρές οικονομικές κινήσεις και να διεκδικείτε χρήματα και αποκτήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being