Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο σχολικό συγκρότημα Α. Παπανδρέου στην Αγία Σοφία στήνονται τελικά οι κάλπες για τις Φοιτητικές Εκλογές 2013

Στο σχολικό συγκρότημα Α. Παπανδρέου στη...

Κανονικά θα γίνουν οι εκλογές και στο ΑΤΕΙ Πάτρας παρά την συνεχιζόμενη κατάληψη του εκπαιδευτικού ιδρύματος

Στο Σχολικό Συγκρότημα Παπανδρέου όπου συστεγάζονται το 1ο και το 6ο Γυμνάσιο Πατρών, το οποίο βρίσκεται στη γωνία Έλληνος Στρατιώτου και Αγίας Σοφίας, θα πραγματοποιηθούν τελικά οι φετινές Φοιτητικές εκλογές του Πανεπιστημίου Πατρών όπως αποφασίστηκε.

Όπως ανέφερε στο thebest.gr o αναπληρωτής Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Παντελής Κυπριανός, στο χώρο του παλαιού Αρσακείου όπου γίνονταν τα τελευταία χρόνια οι Φοιτητικές εκλογές, υπήρχε πρόβλημα για λόγους στατικότητας κι έτσι ως λύση προκρίθηκε το σχολικό συγκρότημα "Ανδρέα Παπανδρέου" στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, το οποίο είναι μεγάλο για να χωρέσει τις κάλπες και τους συμμετέχοντες φοιτητές.

Επίσης το συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα επελέγη καθώς είναι εύκολη και η πρόσβαση σε αυτό.

Να αναφέρουμε ότι ήδη ο περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Γ. Παναγιωτόπουλος έχει ενημερώσει τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παιδείας Διαφάνειας & Ηλεκτρονικής Διαβούλευσης Ανδρέα Φίλια και στο χώρο του σχολικού συγκροτήματος πραγματοποιούνται οι σχετικές προετοιμασίες ώστε όλα να είναι έτοιμα για την ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή των φετινών Φοιτητικών εκλογών.

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 8 το πρωί και η εκλογική διαδικασία θα συνεχιστεί έως τις 8 το βράδυ.

Στο μεταξύ σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Γ. Παναγιωτάκης, δεσμεύεται για την παράδοση του κτιρίου στην κατάσταση που θα το παραλάβει, καθώς επίσης και για τον απαραίτητο καθαρισμό και ευπρεπισμό των αιθουσών ώστε το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου να παραδοθεί κανονικά σε χρήση των μαθητών και καθηγητών.

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr παρά την συνεχιζόμενη κατάληψη στο ΑΤΕΙ της Πάτρας, στο Κουκούλι, αύριο 17 Απριλίου 2013 θα στηθούν κανονικά οι κάλπες όπου θα ψηφίσουν οι σπουδαστές του Τεχνολογικού Ιδρύματος.

Όσο για την κατάληψη αναμένεται να συνεχιστεί από την Πέμπτη και μετά. Οι φετινές εκλογές πραγματοποιούνται στη σκιά του Σχεδίου Αθηνά που έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις και τεράστια αναστάτωση σε όλη τη χώρα, με αποκορύφωμα τα πρόσφατα επεισόδια που σημειώθηκαν στο ΑΤΕΙ της Πάτρας την περασμένη εβδομάδα.

Τ.Μαρτάτος

 

Η φωτ. είναι από το xespao.blogspot.com.

Η φωτ. είναι από το xespao.blogspot.com.

Η φωτ. είναι από το xespao.blogspot.com.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις