Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έξι Φινλανδοί πολίτες ήρθαν στην Πάτρα να προσφέρουν εθελοντική εργασία για 3 εβδομάδες

Έξι Φινλανδοί πολίτες ήρθαν στην Πάτρα ν...

Θα παραμείνουν έςω και τις 4 Μαίου 2013

Έξι Φινλανδοί πολίτες από το Kirkkonummi, επισκέπτονται την πόλη της Πάτρας με σκοπό να προσφέρουν στην περιοχή εθελοντική εργασία.

Η ομάδα των Φινλανδών βρίσκεται ήδη από την προχθεσινή Κυριακή 14 Απριλίου 2013 στην Πάτρα όπου και προβλέπεται να παραμείνουν έως και το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαίου 2013.

Οι Φινλανδοί και εταίροι μας στην Ευρωπαική Ένωση, θα προσφέρουν εθελοντική εργασία, γνώση και εμπειρία ως μία μορφή μη τυπικής μάθησης και μη κερδοσκοπικής δραστηριότητας, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Grundtvig Senior Volunteer, Σχέδια Εθελοντισμού Grundtvig για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας «Enhancing of Finland – Greece Cultural Heritage – EnHanCe».

Κατά την παραμονή των 6 Φινλανδών εθελοντών στην Πάτρα, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «Διαπολιτισμικός Διάλογος Ελλάδας – Φινλανδίας», το Σάββατο 27/04/2013, από τις 10:00  έως τις 14:00 στην Αίθουσα ΑίγληVeso Mare , Πάτρα (Ακτή Δυμαίων 17), σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Εθελοντισμού, ΜΚΟ, Ισότητας φύλων, Ένταξης Μεταναστών & Εξυπηρέτησης του πολίτη.

Τους Φινλανδούς καλωσόρισε στην Πάτρα η συντονίστρια Ευρωπαικών προγραμμάτων και υπεύθυνη του Αχαικού ινστιτούτου Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Κυριακή Βαμβακά.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις