Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκλονισμένοι οι Έλληνες της Βοστώνης - Επικοινωνούσαν μεταξύ τους για να βεβαιωθούν ότι όλοι ήσαν καλά

Συγκλονισμένοι οι Έλληνες της Βοστώνης -...

Τι λένε φοιτητές και ο Μητροπολίτης Μεθόδιος

Συγκλονισμένοι δηλώνουν οι Έλληνες που ζουν στη Βοστόνη, μετά τις χθεσινοβραδινές εκρήξεις κοντά στη γραμμή του τερματισμού του ιστορικού Μαραθωνίου της Βοστόνης. Σε συνεχή επικοινωνία με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και τις τοπικές αρχές στη Μασαχουσέτη, βρίσκονται η πρεσβεία της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον και το Γενικό Προξενείο στη Βοστόνη για να διερευνήσουν κατά πόσο μπορεί να υπάρχουν Έλληνες τραυματίες.

"Αμέσως μετά τις εκρήξεις, οι Έλληνες φοιτητές στη Βοστόνη αρχίσαμε να επικοινωνούμε μεταξύ μας για να βεβαιωθούμε ότι όλοι είναι καλά" δήλωσε στο ΑΠΕ η δευτεροετής φοιτήτρια στο Boston College, Κατερίνα Κατσούρη.

"Δεν έχουμε καμία πληροφορία για Έλληνα τραυματία" ανέφερε η Ελληνίδα φοιτήτρια, που σπουδάζει πολιτικές επιστήμες, επισημαίνοντας ότι "στην αρχή, όταν ακούσαμε για δεκάδες τραυματίες, φοβηθήκαμε πολύ γιατί υπήρχε μεγάλο ενδεχόμενο να ήταν και συμφοιτητές μας που παρακολουθούσαν τον Μαραθώνιο".

Η κ. Κατσούρη ανέφερε, επίσης, ότι "ανάμεσα στον φοιτητόκοσμο της πόλης επικρατεί ανησυχία για την επόμενη μέρα και ενδέχεται αυτή η ανησυχία να κορυφώνεται όσο οι δράστες παραμένουν άγνωστοι, όπως και τα αίτια της τρομοκρατικής επίθεσης".

"Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι με την τρομοκρατική επίθεση" δήλωσε ο μητροπολίτης Βοστόνης Μεθόδιος, ο οποίος πρόσθεσε ότι "οι προσευχές και οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων. Στεκόμαστε μαζί με τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου για την προσαγωγή στη δικαιοσύνη των υπευθύνων αυτής της τρομοκρατικής ενέργειας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις