Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 15 Απριλίου

Tα ζώδια για σήμερα, 15 Απριλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Κριός

Φεύγει σήμερα η Αφροδίτη απ' το ζώδιό σας, η οποία απ' τις 22/3 ανέβασε κατακόρυφα τη γοητεία και τις κατακτήσεις σας, φέρνοντας και την ευκαιρία για νέες σχέσεις και συνεργασίες. Τώρα θα ευεργετήσει τα οικονομικά σας μέχρι τις 9/5, εκτός απ' τις μέρες γύρω στις 22/4 που η αντίθεσή της με τον Κρόνο θα φέρει αρκετά έξοδα και πίεση.

Ταύρος

Στο ζώδιό σας εισέρχεται η ευμενής Αφροδίτη και γλυκαίνει ιδιαίτερα τη διάθεση, τις σχέσεις και την εμφάνισή σας. Είστε ακαταμάχητοι τώρα, ενώ μέχρι τις 9 Μαΐου που θα διατρέχει το ζώδιό σας, θα φέρει φλερτ και όμορφες αισθησιακές στιγμές. Ιδανική περίοδος για αγορά ρούχων, κοσμημάτων, αρωμάτων και για περιποίηση της ομορφιάς.

Δίδυμοι

Η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον τελευταίο σας οίκο μέχρι τις 9 Μαΐου, θα φέρει το κλείσιμο κύκλων σε σχέσεις και συνεργασίες. Οι διεργασίες τώρα στα ερωτικά είναι πιο εσωτερικές, ενώ θα πρέπει να προσέξετε και τα παρασκήνια. Κάντε υπομονή και όταν μπει στο ζώδιό σας απ' τις 9/5, θα γίνει πιο κοινωνική η ζωή σας.

Καρκίνος

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο θα βελτιώσει τις φιλικές σας σχέσεις και θα έχετε την ευκαιρία για όμορφες στιγμές με τις παρέες σας. Εκτός απ' τις μέρες γύρω στις 22/4, όπου η δύσκολη όψη της με τον Κρόνο θα προκαλέσει σκληρές συμπεριφορές. Ευνοεί επίσης τη συμμετοχή σε καλλιτεχνικές ή άλλες ομάδες.

Λέων

Αλλάζει ζώδιο σήμερα η Αφροδίτη, η οποία θα βελτιώσει τα επαγγελματικά σας και την κοινωνική σας  εικόνα μέχρι τις 9 Μαΐου – γίνεστε πιο αγαπητοί. Οι σχέσεις με αφεντικά, με άτομα επιρροής αλλά και με τους γονείς σας, καλυτερεύουν αισθητά. Ιδανική εποχή για δημόσιες σχέσεις, εκτός απ' τις μέρες γύρω στις 22 Απριλίου.

Παρθένος

Θα ευεργετήσει ιδιαίτερα το ζώδιό σας η διέλευση της Αφροδίτης απ' το φιλικό σας ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 9 Μαΐου. Η γοητεία σας ανεβαίνει, νιώθετε πιο φρέσκοι, όμορφοι και αγαπητοί. Οι σχέσεις εξισορροπούν και η ψυχολογία το ίδιο. Απολαμβάνετε τα ταξίδια αλλά και τις σπουδές σας. Βελτίωση και σε σχέσεις με δασκάλους.

Ζυγός

Σήμερα αλλάζει ζώδιο η Αφροδίτη, εισέρχεται στον Ταύρο, απ' όπου θα κάνει την ερωτική σας ζωή ιδιαίτερα αισθησιακή και απολαυστική, έως τις 9 Μαΐου. Η σχέση σας με το σύντροφο γίνεται βαθύτερη και τα συναισθήματα πιο γλυκά. Επίσης μέχρι τότε είναι πιθανή και οικονομική υποστήριξη, εκτός απ' τις μέρες γύρω στις 22/4.

Σκορπιός

Ιδιαίτερα ευεργετική για την ερωτική και την κοινωνική σας ζωή θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Ταύρο μέχρι τις 9 Μαΐου. Έτσι θα είναι περίοδος με νέες σχέσεις και συνεργασίες, ενώ η συναισθηματική ανταλλαγή είναι όμορφη και ισορροπημένη. Εξαίρεση οι μέρες γύρω στις 22/4 που ίσως βιώσετε μοναξιά κι απόρριψη.

Τοξότης

Το κλίμα στο χώρο εργασίας και στη καθημερινότητα γενικά βελτιώνεται ιδιαίτερα με την αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, έως τις 9 Μαΐου. Οι επαγγελματικές σχέσεις καλυτερεύουν και ισορροπούν, ιδανική περίοδος για συμφωνίες κι επαφές. Επίσης, η υγεία σας είναι πιθανό να παρουσιάσει βελτίωση. Απολαμβάνετε τα μικρά ωραία πράγματα της ζωής.

Αιγόκερως

Στα ύψη ανεβάζει τη γοητεία και τις ερωτικές σας κατακτήσεις η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Ταύρο έως τις 9 Μαΐου, μια διέλευση ιδιαίτερα απολαυστική και αισθησιακή. Όμορφες στιγμές έρωτα, διασκέδασης, παιχνιδιού αλλά και δημιουργικότητας. Οι σχέσεις με τα παιδιά και με τον σύντροφο βελτιώνονται αισθητά. Μικρή καλυτέρευση και στα έσοδα.

Υδροχόος

Ισορροπεί και “γειώνει” τον συναισθηματικό σας κόσμο η διέλευση της Αφροδίτης απ 'το γλυκό ζώδιο του Ταύρου έως τις 9 Μαΐου. Όμορφες στιγμές οικιακής θαλπωρής, ενώ μέχρι τότε βελτιώνονται ιδιαίτερα οι οικογενειακές σχέσεις, εκτός απ' τις μέρες γύρω απ' τις 22/4. Ιδανική όλη αυτή η περίοδος για διακόσμηση και περιποίηση του σπιτιού.

Ιχθύες

Γλυκαίνει ο τρόπος επικοινωνίας και σκέψης σας με τη διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Ταύρο έως τις 9 Μαΐου και βιώνετε επιτέλους ειρήνη στο νου. Επίσης βελτιώνει τις σχέσεις με συγγενείς. Ακόμα, θα δώσει την ευκαιρία για όμορφα ταξιδάκια, βόλτες και γνωριμίες. Ιδανική περίοδος για μαθήματα και σεμινάρια γύρω από τέχνη και ομορφιά/αισθητική.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being