Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χρυσή Αυγή για τα επεισόδια της Πάτρας: Οι ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ έρχονται με email κατευθείαν από τον Λευκό Οίκο των Η.Π.Α;

Χρυσή Αυγή για τα επεισόδια της Πάτρας: ...

Απάντηση στη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Χρυσή Αυγή με αφορμή την ανακοίνωση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τα επεισόδια στα Ψηλαλώνια της Πάτρας αναφέρονται τα παρακάτω:

"Σχετικά με ανακοίνωση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια στο κέντρο της Πάτρας έχουμε να επισημάνουμε ότι το κόμμα του κ. Τσίπρα μετά την επίσκεψή του στις Η.Π.Α υιοθετεί σκηνοθεσίες χολιγουντιανού τύπου για να προπαγανδίσει υπέρ των πλουσιόπαιδων του συστήματος που καταλαμβάνουν δημόσια κτίρια.

Καλό θα ήταν πριν εκδώσουν την κατάπτυστη προπαγανδιστική ανακοίνωση οι υπεύθυνοι του ΣΥΡΙΖΑ να έβλεπαν όλα τα τοπικά κανάλια της Αχαΐας και την αγανάκτηση των κατοίκων της περιοχής για τα προστατευόμενα "παιδιά" του συστήματος. Εκτός βέβαια αν τώρα οι ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ έρχονται με email κατευθείαν από τον Λευκό Οίκο των Η.Π.Α.

Μετά από αυτά δεν θα εκπλαγούμε αν δούμε επικεφαλή του ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ τον γνωστό Αμερικανό σκηνοθέτη Steven Spielberg."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις