Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το απίστευτο άγχος της Μπεκατώρου για την πρεμιέρα και η στήριξη των φίλων της!

Το απίστευτο άγχος της Μπεκατώρου για τη...

Έχει πολύ μεγάλο άγχος για την αυριανή πρεμιέρα του νέου σόου του ΑΝΤ1 με τίτλο «Your face sounds familiar», τόσο που δεν μπορεί να συγκρατήσει τα πραγματικά συναισθήματά της

Μάλιστα, χθες, στην ραδιοφωνική εκπομπή που έχει μαζί με τον Μάκη Πουνέντη και τη Μαρία Ηλιάκη, εξέφρασε το άγχος της λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Τα πρώτα δέκα λεπτά δεν μπορώ να το διαχειριστώ ακόμα ούτε το μυαλό μου» δήλωσε δημοσίως η παρουσιάστρια για να ακούσει αμέσως από τον Μάκη και τη Μαρία ότι δεν θα έπρεπε να νιώθει έτσι αφού το έχει ξανακάνει στο παρελθόν. Η ίδια όμως είχε ένσταση στο συγκεκριμένο θέμα, τονίζοντας πως είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι ζωντανό στην ελληνική τηλεόραση που πρέπει να το παρουσιάσει μόνη της. Μάλιστα, από το πολύ άγχος της που την έχει κυριεύσει, ζήτησε μία χάρη από τους συμπαρουσιαστές της στο ραδιόφωνο και συγκεκριμένα να βρεθούν κοντά της στην πρόβα. Τόσο ο Πουνέντης όσο και η Ηλιάκη λοιπόν δεν αποκλείεται σήμερα, στην πρόβα τζενεράλε να βρεθούν δίπλα της για να την εμψυχώσουν καθώς το έχει ανάγκη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight