Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΠΑΕ προς ερασιτεχνική Παναχαϊκή: "Πώς να φύγουμε ρε άφραγκοι που χρωστάτε σε όσους μιλάνε ελληνικά;"

ΠΑΕ προς ερασιτεχνική Παναχαϊκή: "Π...

Το σίριαλ συνεχίζεται...

Στην ανακοίνωση της ερασιτεχνικής αυτή τη φορά απάντησε η ΠΑΕ, με δική της ειρωνική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: " Το Δ.Σ της Π.Α.Ε Παναχαϊκής πληροφορήθηκε την ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής και τις συμβουλές που περιέχονται σε αυτήν και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για αυτές τις συμβουλές .

Θέλουμε  να σας διαβεβαιώσουμε ότι σε ένδειξη συμπαράστασης  στον φίλο της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής Πέτρο Σταθάκη διοργανώνουμε πορεία συμπαράστασης την Δευτέρα, 15/04/2013 και ώρα 18.00μ.μ. από την Έλληνος Στρατιώτου έξω από το γήπεδο της Αγυιάς προς το κέντρο της πόλης.

Θα θέλαμε να μας κάνετε την τιμή επικεφαλής να είναι ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής  Παναχαϊκής κ. Ράπτης Νικόλαος , το γυναικείο επίλεκτο μέλος της Ερασιτεχνικής κυρία Νάντια Ασκούνη και ο γνωστός μεγαλοεπιχειρηματίας της Πάτρας και φίλος του Πέτρου Σταθάκη, κύριος Χορταράκιας .

Όπως πληροφορηθήκαμε θα μας κάνουν τη τιμή να συμμετάσχουν στη πορεία συμπαράστασης στον αδίκως γιαουρτωμένο και ξυλοφορτωμένο Πέτρο Σταθάκη, οι εξής αντιπροσωπείες:

1. Αντιπροσωπεία από την Εθνική Τράπεζα στην οποία η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή χρωστάει 400.000 Ευρώ εδώ και 8 χρόνια.

2. Αντιπροσωπεία από αυτούς που έχουν κατάσχει τα διαμερίσματα της Παναχαϊκής στα ψηλά Αλώνια για χρέη περισσότερα από 500.000 Ευρώ τα οποία η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή χρωστάει εδώ και 7 χρόνια.

3. Αντιπροσωπεία από όλους τους Βολεϊμπολίστες που χρωστάει η  Ερασιτεχνική  και που έχουν κοινοποιήσει κατασχέσεις στα χέρια μας.

4. Αντιπροσωπεία από τους Μπασκετμπολίστες που χρωστάει η  Ερασιτεχνική  .

5. Θα συμμετέχει το Προεδρείο της ΔΕΥΑΠ στο οποίο η Ερασιτεχνική  χρωστάει 130.000 Ευρώ.

Κάνουμε γνωστό ότι  όλοι αυτοί που θα συμμετάσχουν θα μεταφερθούν στο χώρο συγκέντρωσης με πούλμαν από τα πρακτορεία ταξιδίων του κ. Μητρόπουλου που η Ερασιτεχνική  Παναχαϊκή χρωστάει περισσότερα από 40.000 Ευρώ.

Κύριοι διαφημιστές της ιδέας και του ονόματος της Παναχαϊκής σας ευχόμαστε καλό Σαββατοκύριακο και παρακαλούμε να μας τηλεφωνήσετε μετά την πορεία συμπαράστασης για να αποφασίσουμε πως στο επόμενο παιχνίδι στη Πάτρα θα κάνουμε κάποιο νομικό κόλπο για να μην δώσουμε τα χρήματα σαν ΠΑΕ Παναχαϊκή στους βολεϊμπολίστες που έχουν κάνει κατασχέσεις στο ταμείο μας και να τα πάρετε εσείς.

Υ.Γ. Και μία ειλικρινή συμβουλή επιτέλους φύγετε για να έρθει κάποιος άλλος νοικοκύρης άνθρωπος για να πληρώσει όλα αυτά που χρωστάτε και όσο για την προτροπή σας να φύγουμε θέλουμε να σας υποβάλλουμε ένα ερώτημα.

Πώς να φύγουμε ρε άφραγκοι που χρωστάτε σε όσους μιλάνε ελληνικά;

Ποιος θα μας δώσει τα εκατομμύρια ευρώ που έχουμε βάλει και έχουμε εξοφλήσει όλα τα χρέη των φίλων σας;

Εσείς θα μας τα δώσετε που εάν σας γυρίσουμε ανάποδα και σας τινάζουμε μισή ώρα δεν θα πέσουν ούτε 50 ευρω;

Βεβαίως εξαιρούνται οι κ.κ. Τσαούσογλου και Αθανασόπουλος οι οποίοι έχουν καταθέσει στο ταμείο της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και αυτό το τελευταίο το λέμε σοβαρά.

Καμία σχέση δεν έχει η αίτηση του άρθρου 99 του κ. Αθανασόπουλου.

Από εδώ και στο εξής όποιος προσπαθεί να μας εκβιάσει και να μας δυσφημήσει θα αντιμετωπίζει μηνύσεις και αγωγές.

Εμείς δεν πρόκειται να φύγουμε ποτέ και πάρτε το απόφαση".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports