Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Παναχαϊκή "τσίμπησε" τον βαθμό (1-1) από τον Ολυμπιακό Βόλου που έπαιζε με εννέα παίκτες

Η Παναχαϊκή "τσίμπησε" τον βαθ...

Συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα

Η Παναχαϊκή έφυγε με τον βαθμό από την Αγυιά, αφού κατάφερε να αναδειχθεί ισόπαλη με 1-1 με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος έπαιξε με εννέα παίκτες στα τελευταία λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου.

Η πατρινή ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 27' όταν σε εκτέλεση φάουλ ο Πίτκας έπεσε αλλά δεν μπόρεσε μπλοκάρει και από κοντά ο Πινδώνης με πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Oι "κοκκινόμαυροι" στη συνέχεια προσπάθησαν να απειλήσουν με τον Τέλλο στο 34΄και τον Παμπόε στο 40', αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο μέχρι το 68' όπου αποβλήθηκε ο  Πετκάκης του Ολυμπιακού Βόλου με δεύτερη κίτρινη, ενώ λίγο αργότερα στο 81' και ο Καπετάνος είδε τη δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε.

Στη συνέχεια η Παναχαϊκή εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή της και ισοφάρισε στο 84' όταν ο Σπίνουλας έκανε το σουτ ο Γκίτκος έδιωξε ασταθώς και ο Περέιρα έκανε το 1-1.

Παναχαϊκή (Ηλίας Φυντάνης): Πίτκας, Βάντερσον (64' Γ. Κοιλιάρας), Ν' Τζιοντό (41' Δ. Κοιλιάρας), Τέλλος, Γκούρτσας, Σπίνουλας, Κοκκίνης, Καραμανλής, Παμπόε, Λίτσης (75' Περέιρα), Βασιλαντωνόπουλος.

Ολυμπιακός Βόλου (Σάββας Παντελίδης): Γκίτκος, Παλαιολόγος, Κωστούλας, Κατσιαρός, Πετκάκης, Πινδώνης, Ολίσε, Μπρέσκα (69' Γόγολος), Γιενγκά (82' Καρράς), Σολάκης (76' Μπολάτι), Καπετάνος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports