Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΠΑΕ Παναχαϊκή κατά Μπρέσκα και Λεβεντάκου

ΠΑΕ Παναχαϊκή κατά Μπρέσκα και Λεβεντάκου

Εξέδωσε ανακοίνωση

Mια δήλωση που έκανε μέσω facebook ο Μάριο Μπρέσκα ενόψει του αγώνα της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό Βόλου έφερε δυσαρέσκεια στην ΠΑΕ, η οποία επίσης επισημαίνει πως στο γήπεδο της Αγυιάς, δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε... φουσκωτούς.

Τέλος έκανε γνωστό ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του Πέτρου Λεβεντάκου για δηλώσεις που έκανε εναντίον του Αλέξη Κούγια. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναχαϊκή εκφράζει την απόλυτη δυσαρέσκεια του για τις προκλητικές δηλώσεις του Mario Breska.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές και οι προπονητές της ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν θα πέσουν στην παγίδα του Breska ο οποίος εισέπραξε 27000,00€ χωρίς να έχει προσφέρει το παραμικρό στην ΠΑΕ Παναχαϊκή και το μόνο που θέλουν να δείξουν μέσα στο γήπεδο με μία αντικειμενική διαιτησία ότι είναι καλύτεροι από τους αντιπάλους της.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν θα επιτρέψει την είσοδο στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο των συνήθων φουσκωτών που συνοδεύουν κάποιες ομάδες και για αυτό θα γίνει ειδική παρέμβαση στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και στην διοργανώτρια αρχή.

Άλλωστε είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα η φίλαθλη ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια του σταδίου της Αγυιάς.

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξιος Κούγιας ζήτησε από το τηλεοπτικό σταθμό Lepanto  την κασέτα με τις δηλώσεις του Λεβεντάκου μετά την ήττα της ομάδας του Πανιώνιου Πατρών με 6-1, σε βάρος του κ. Κούγια ώστε να κινηθεί η νομική διαδικασία  εις βάρος του Πέτρου Λεβεντάκου , του δημοσιογράφου  που πήρε την συνέντευξη και του σταθμού.

Θα κατατεθεί εις βάρος τους μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και αγωγή αποζημιώσεως".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports