Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

H Ορμή Λουξ θέλει τη ρεβάνς από τη Νέα Ιωνία σήμερα (6.30μ.μ.) στο Κουκούλι

H Ορμή Λουξ θέλει τη ρεβάνς από τη Νέα Ι...

Μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι στην Αθήνα

Τη νίκη που θα την διατηρήσει "ζωντανή" στο όνειρο της πρόκρισης στην επόμενη φάση των πλέι οφ θέλει σήμερα το απόγευμα (6.30μ.μ.) η Ορμή λουξ, η οποία θα υποδεχθεί στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι τη Νέα Ιωνία.

Η πατρινή ομάδα θέλει τη ρεβάνς από την ήττα στην Αθήνα που θα της δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσει το εισιτήριο για τον τελικό και σε άλλο παιχνίδι.

Η αθλήτρια της Ορμής Λουξ Λητώ Έλληνα σχολίασε: "Είμαστε έτοιμες για αυτή την σημαντική αναμέτρηση. Στο προηγούμενο παιχνίδι στην Αθήνα δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε την Νέα Ιωνία. Μεγαλύτερη προσοχή πρέπει να δείξουμε στα δικά μας λάθη. Αυτός είναι ένας τομέας που θα κρίνει πολλά, καθώς πιστεύω ότι αν τα περιορίσουμε θα έχουμε τον πρώτο λόγο".

Η προπονήτρια της Νέας Ιωνίας Σοφία Ναϊσίδου επεσήμανε: "H επιδίωξη μας είναι η ομάδα να αποδώσει ένα παιχνίδι σύμφωνα με τις δυνατότητες της. Αν το κατορθώσουμε αυτό θα είμαστε κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η νίκη- πρόκριση. Αναγνωρίζουμε την αξία του αντιπάλου που και αυτός από την πλευρά του θα παλέψει για την νίκη. Οι μεγάλες ομάδες άλλωστε για αυτά τα παιχνίδια προετοιμάζονται".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports