Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Οριστική η μετακίνηση της Σχολής Διοίκησης του ΑΤΕΙ Πάτρας στο Μεσολόγγι - Το Προεδρικό διάταγμα διαβιβάστηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας

Οριστική η μετακίνηση της Σχολής Διοίκησ...

Με τρία πούλμαν στην Αθήνα για διαμαρτυρία αυτήν την ώρα φοιτητές, καθηγητές και διοικητικοί υπάλληλοι του ΑΤΕΙ Πάτρας

Όλοι μαζί με μία φωνή, σχηματίζοντας ένα ενιαίο μέτωπο, φοιτητές, καθηγητές και διοικητικοί υπάλληλοι αναχώρησαν το πρωί με 3 πούλμαν από την Πάτρα και ανέβηκαν στην Αθήνα και πραγματοποιούν από νωρίτερα το πρωί διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο παιδείας.

Παρών στο υπουργείο παιδείας είναι και ο πρόεδρος του ΑΤΕΙ Πάτρας, Σωκράτης Καπλάνης ενώ ανάμεσα στους παρευρισκόμενους που συμπαρίστανται στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας, είναι και οι βουλευτές Αχαίας, Μαρία Κανελλοπούλου και Νίκος Τσούκαλης.

Στον υφυπουργό Παιδείας, τον Πατρινό Θ. Παπαθεοδώρου (δεν κατέστη εφικτό η συνάντηση να γίνει με τον Υπουργό Κ. Αρβανιτόπουλο) μπήκε τελικά μόνο ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς (συνοδεύεται στην Αθήνα από τον αντιδήμαρχο παιδείας Ανδρέα Φίλια, κ.α.) και κανείς άλλος εκπρόσωπος, ούτε ο ίδιος ο κ. Καπλάνης.

Τα νέα σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr είναι και καλά και κακά. Η θετική διαβεβαίωση που δόθηκε στον κ. Δημαρά και τον κ. Καπλάνη, είναι ότι η έδρα του ΑΤΕΙ Πάτρας μετά τον χαμό και την τεράστια αναστάτωση που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες, θα παραμείνει στην Πάτρα (την 3η πόλη της Ελλάδας και την μεγαλύτερη της Δυτικής Ελλάδας) και δεν θα μεταφερθεί στο Μεσολόγγι, όπως σχεδιαζόταν.

Ωστόσο η σχολή ΣΔΟ (Διοίκησης Οικονομίας) φαίνεται τελικά ότι θα μεταφερθεί οριστικά και αμετάκλητα, στο μέλλον εκτός Πατρών, στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του thebest.gr,  έχει προχωρήσει η σχετική διαδικασία του Προεδρικού Διατάγματος το οποίο έχει ήδη προωθηθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας, μία εξέλιξη που απ' ότι φαίνεται, δεν είχε γνωστοποιηθεί στους ιθύνοντες του ΑΤΕΙ Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις