Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε συγκινημένος για τον φίλο του, Τόμας Πρωτόπαπα

Ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε συγκινημένος γι...

Είπε ότι είναι για όλους σοκ γιατί ο Τόμας Πρωτόπαπας είναι ένα αγαπητό παιδί και αναγνωρίσιμο

Ο Αιγιώτης ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης μίλησε συγκινημένος για τον φίλο και συνάδελφο του στο σήριαλ «Βασιλιάδες», Τόμας Πρωτόπαπα, την κατάσταση της υγείας του, αλλά και για τους γονείς του νεαρού ηθοποιού που δεν έχουν φύγει από το πλευρό του από τη μέρα που συνέβη το τραγικό τροχαίο ατύχημα!

Ο Νίκος Αναδιώτης υποστήριξε στην κάμερα του καναλιού Star ότι «μιλάω καθημερινά με μια φίλη του Τόμας και δική μου και της λέω διαρκώς τα νέα, όλο αυτό όπως καταλαβαίνετε δεν είναι ευχάριστο. Προσεύχομαι στον Θεό και την Παναγία να τον βοηθήσει να είναι σύντομα κοντά μας. Περισσότερη στήριξη θέλουν οι γονείς αυτή τη στιγμή. Ο Τόμας δεν καταλαβαίνει και πολλά».

Επίσης ο Νίκος Αναδιώτης ανέφερε ότι «είναι καλό που δεν καταλαβαίνει γιατί θα υπέφερε από τους πόνους. Υπάρχουν περιστατικά που οι ασθενείς έχουν ξυπνήσει μετά από 6 μήνες, 2 μήνες, οπότε οι 10 μέρες που βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση ο Τόμας είναι λίγο χρονικό διάστημα. Εμείς που είμαστε λίγο πιο έξω το καταλαβαίνουμε και αισιοδοξούμε»!

Όσο για τους γονείς, και την κοπέλα του ηθοποιού, Ιωάννα ο Νίκος Αναδιώτης, όπως αναφέρει το σάιτ gossip.tv, δήλωσε στο Star, «όποτε πηγαίνω στο ΚΑΤ μιλάω με τους γονείς του. Οι άνθρωποι χρειάζονται την παρηγοριά μας.

Η Ιωάννα είναι πρωί- μεσημέρι - βράδυ εκεί.. Υπομένει... Είναι για όλους σοκ γιατί ο Τόμας είναι ένα αγαπητό παιδί και αναγνωρίσιμο, αλλά δυστυχώς τέτοια περιστατικά συμβαίνουν κάθε μέρα».

 

Η φωτ. είναι από το gossip.tv.

Η φωτ. είναι από το gossip.tv.

Η φωτ. είναι από το gossip.tv.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight