Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Χάσαμε έναν σπουδαίο φίλο" - Τι λέει για τον Θανάση Νάκο ο Πρόεδρος των Καταστημάτων Εστίασης Γιάννης Σταυρόπουλος

Πάτρα: "Χάσαμε έναν σπουδαίο φίλο&q...

Στο thebest.gr

"Ο κλάδος των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής έχασε έναν καλό φίλο και έναν πολύτιμο συμπαραστάτη στους αγώνες και στις διεκδικήσεις μας", είπε το βράδυ της Πέμπτης στο thebest.gr ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας και αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Γιάννης Σταυρόπουλος, αναφερόμενος στον θάνατο του Αντιπροέδρου της Βουλής, βουλευτή Μαγνησίας Θανάση Νάκου.

Ο κ. Σταυρόπουλος υπενθύμισε στο thebest.gr ότι ο Θανάσης Νάκος, ως Υφυπουργός Εσωτερικών στην κυβέρνηση Καραμανλή, προώθησε την μείωση του δημοτικού φόρου στα καταστήματα εστίασης και αναψυχής από 2% σε 0,5%, "δίνοντας μια μεγάλη ανάσα στον κλάδο και διασφαλίζοντας χιλιάδες θέσεις εργασίας σε ολόκληρη την χώρα". Πρόσθεσε δε ότι ο εκλιπών, έως πρόσφατα, ήταν υπέρμαχος της μείωσης του ΦΠΑ στον χώρο της εστίασης από 23% σε 13% και ασκούσε πιέσεις στους αρμόδιους Υπουργούς.

"Ο Θανάσης Νάκος ήταν ένας πραγματικός φίλος. Θα τον θυμόμαστε πάντα με ευγνωμοσύνη, με αγάπη και με αναγνώριση στο έργο του. Ήταν κοντά στον κλάδο μας, συμμετείχε σε Συνέδρια, σε Γενικές Συνελεύσεις, ήταν πάντα παρών και μπροστάρης όταν του ζητούσαμε την συνδρομή του. Ο θάνατος του είναι μια πράγματι μια μεγάλη απώλεια", είπε στο thebest.gr ο κ. Γιάννης Σταυρόπουλος.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις