Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παρουσίαση των σπουδών στη Γαλλία, θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Παρουσίαση των σπουδών στη Γαλλία, θα πρ...

Την προσεχή Πέμπτη 4 Απριλίου 2013 στις 13.30, στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας

Μία ημερίδα με θέμα «Σπουδές στη Γαλλία» θα διεξαχθεί την Πέμπτη 4 Απριλίου 2013 στο χώρο του Μουσείου Επιστημών και Τεχνολογίας στην Πανεπιστημιούπολη, στο Ρίο.

Το κεντρικό θέμα της ενημερωτικής εκπαιδευτικής ημερίδας που απευθύνεται σε υποψήφιους σπουδαστές από την Ελλάδα και όχι μόνο θα είναι «Ανώτατη εκπαίδευση, Η διαμονή στη Γαλλία, Μεταπτυχιακό, Προπτυχιακές σπουδές, Υποτροφίες».

Το Πανεπιστήμιο Πατρών και  το Γαλλικό Ινστιτούτο Πατρών (εδρεύει στην οδό Φιλοποίμενος και έχει για διευθύντρια του την κυρία Γεωργία Πετροπούλου) διοργανώνουν μια Ημέρα εξ’ ολοκλήρου αφιερωμένη στην ενημέρωση του κοινού (Γονείς, καθηγητές, μαθητές λυκείου), σχετικά με τις σπουδές σε πανεπιστημιακά ιδρύματα και ινστιτούτα στη Γαλλία την Πέμπτη 4 Απριλίου 2013 στις 13.30.

Η  κυρία Savary, Υπεύθυνη του γραφείου Campus France της Αθήνας  θα παραστεί στην εκδήλωση και θα μιλήσει για  τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, τη διαδικασία εγγραφής σε πανεπιστήμια και σχολές, τις υποτροφίες που υπάρχουν για αριστούχους μαθητές και την προετοιμασία του σχετικού φακέλου, κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις