Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 28 Μαρτίου

Tα ζώδια για σήμερα, 28 Μαρτίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Κριός

Ήλιος, Αφροδίτη και Ουρανός συναντώνται σήμερα στο ζώδιό σας, μια σύνοδος  αρκετά ανατρεπτική για τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τα οικονομικά σας. Δεν είναι απαραίτητα αρνητικώς ανατρεπτική, αλλά το σίγουρο είναι πως τα πράγματα είναι τελείως ασταθή. Ίσως κιόλας υπάρχουν γρήγορες εξελίξεις. Προσέξτε βέβαια τα απρόοπτα έξοδα. Πολλές συνειδητοποιήσεις.

Ταύρος

Το παρελθόν έρχεται και σας συναντά ξαφνιάζοντάς σας, με την τριπλή σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης-Ουρανού στον Κριό να ανακατεύει τον εσωτερικό σας κόσμο. Ξυπνάτε όμως απ' τον λήθαργο και πρέπει να αφουγκραστείτε τη διαίσθησή σας για να αντιμετωπίσετε τα παλιά θέματα που απαιτούν τώρα τη λύση τους. Προσοχή σε κρυφούς εχθρούς και παρασκήνια.

Δίδυμοι

Η συνάντηση τριών πλανητών στον Κριό που κορυφώνεται τώρα, φέρνει απρόοπτες εξελίξεις στις φιλίες ή σε ομάδες και συλλόγους που μπορεί να συμμετέχετε. Πιθανή απομάκρυνση από ορισμένα άτομα, αλλά και γνωριμίες με νέους, ιδιαίτερους ανθρώπους. Ενδέχεται το ίντερνετ να παίζει κάποιο σημαντικό ρόλο στη ζωή σας αυτή τη περίοδο.

Καρκίνος

Αναστατώνει αρκετά τη ζωή σας η τριπλή σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης-Ουρανού, η οποία επηρεάζει κυρίως τα επαγγελματικά, στα οποία είναι λογικό να παρουσιάζονται απρόοπτα και έντονη αβεβαιότητα. Είναι ωστόσο εποχή που πρέπει να εκσυγχρονίσετε τον εαυτό σας επαγγελματικά, κι έτσι οι αλλαγές που συμβαίνουν μπορεί να είναι για καλό.

Λέων

Σάς ενεργοποιεί και φέρνει πολλές καινοτόμες ιδέες η τριπλή σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ η επινοητικότητά σας ανοίγει δρόμους για το μέλλον. Πιθανόν τα ταξίδια, οι σπουδές και θέματα νομικά να παίζουν κάποιο σημαντικό ρόλο τώρα, ωστόσο αναμένονται και απρόοπτα ή αστάθεια. Αλλάζει η φιλοσοφία ζωής σας.

Παρθένος

Ξαφνικά έξοδα ή απρόοπτες εξελίξεις γύρω από οικονομικά θέματα είναι  πιθανό να φέρνει αυτές τις μέρες η τριπλή σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης-Ουρανού, ενώ ειδικά σε ζητήματα που αφορούν  δάνεια, επενδύσεις, εφορία, τα οικονομικά του συντρόφου, κληρονομικά κλπ, παρουσιάζεται έντονη αστάθεια.  Στα ερωτικά είναι πιθανή μια αποξένωση ή ψυχρότητα.

Ζυγός

Ιδιαίτερα ασταθής και έντονη για  τις σχέσεις και τις συνεργασίες  είναι η τριπλή σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης-Ουρανού  που κορυφώνεται τώρα, μια επιρροή  που φέρνει γρήγορες εξελίξεις, ανατροπές (όχι πάντα προς την αρνητική κατεύθυνση), αλλά το σίγουρο είναι πως τίποτα δεν είναι σίγουρο! Συναισθηματική ψυχρότητα, που έχει όμως κι αυτή το ρόλο της.

Σκορπιός

Έντονη κινητικότητα αλλά και αστάθεια φέρνει στον τομέα της εργασίας η τριπλή σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης-Ουρανού. Μην περιμένετε τώρα κάποια σιγουριά στις συνεργασίες και τις επαφές, όμως μπορεί να γίνονται και γρήγορες εξελίξεις αλλά και ανατροπές. Επίσης κάτι αλλάζει στην υγεία σας – ίσως αποβάλλετε συνήθειες και αλλάζετε διατροφή.

Τοξότης

Πιθανόν οι εξελίξεις στα αισθηματικά να είναι καταιγιστικές αυτές  τις μέρες, με τη τριπλή σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης-Ουρανού  να φέρνει τη πιθανότητα για κεραυνοβόλους  έρωτες, αλλά χωρίς καμιά σιγουριά. Πιθανόν επίσης να ανατρέπονται τα πράγματα στα ερωτικά. Όμως η δημιουργικότητά σας ανεβαίνει, με νέες καινοτόμες ιδέες. Ξαφνικά θέματα με τα παιδιά.

Αιγόκερως

Άστατες αυτές οι μέρες, με τη τριπλή σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης-Ουρανού να φέρνει ξαφνικά γεγονότα στο σπίτι  και σε θέματα ακινήτων. Οι εξελίξεις είναι γρήγορες μεν αλλά απρόβλεπτες και δεν μπορείτε να τις κοντρολάρετε. Πιθανές απομακρύνσεις ή και χωρισμοί στις σχέσεις – αφήστε χώρο αλλά μην φερθείτε απότομα ή με σκληρότητα.

Υδροχόος

Πολλές ιδέες αλλά και νευρική ένταση φέρνει η τριπλή σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται τώρα. Πολλές επίσης μετακινήσεις, επαφές, συζητήσεις, αλλά σε ιδιαίτερα ασταθές επίπεδο. Δεν αποκλείεται να ψυχρανθείτε με ορισμένους συγγενείς. Προσοχή σε βλάβες στο όχημά σας ή σε διάφορες συσκευές επικοινωνίας. Αλλαγές σε μαθήματα ή σεμινάρια.

Ιχθύες

Η τριπλή σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης-Ουρανού είναι λογικό να φέρνει έκτακτα έξοδα, ενώ γενικά τα οικονομικά σας είναι  πολύ ασταθή τώρα. Λογικό επίσης να βιώνετε  έντονο αίσθημα ανασφάλειας, όμως όλη αυτή η αβεβαιότητα γίνεται ένα μέσον για να έρθουν νέες ιδέες και να εκδηλώσετε δημιουργικότητα για να ανοίξετε νέες πηγές εσόδων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being