Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 26 Μαρτίου

Tα ζώδια για σήμερα, 26 Μαρτίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Κριός

Καθώς ο πύρινος Άρης διατρέχει  το ζώδιό σας, σχηματίζει μια πολύ ισχυρή όψη με τον Πλούτωνα, η οποία τις τελευταίες μέρες σάς κάνει κάπως εμμονικούς με τα θέλω σας. Προσέξτε τα πάθη, τον δυνατό εγωισμό, το θυμό, αλλά και τις κλοπές. Ωστόσο βιώνετε αίσθημα ισχύος, όμως φροντίστε να το κατευθύνετε δημιουργικά και όχι αυτοκαταστροφικά.

Ταύρος

Είναι πιθανό να κλείνουν κάποιοι  κύκλοι στη ζωή σας με κάπως  βίαιο τρόπο αυτές τις μέρες, κι έτσι ταράζεται η ψυχολογία  και ο ύπνος σας. Το δυνατό τετράγωνο  Άρη-Πλούτωνα βγάζει θέματα απ' το παρελθόν στην επιφάνεια, “φαντάσματα” διάφορα και κρυφούς εχθρούς ή παρασκήνια. Δυσκολίες νομικές, έντονο πρεσάρισμα στις σπουδές.

Δίδυμοι

Είναι μια πολύ δυνατή για τις  φιλικές σας σχέσεις περίοδος, ενώ τώρα που κορυφώνεται το ισχυρό και δυσμενές τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε ίντριγκες, σε κακίες και σε ύπουλες συμπεριφορές. Σχηματίζεται όμως και η θετική όψη Άρη-Δία, η οποία τονώνει τις δυνάμεις και προωθεί τα σχέδιά σας για το μέλλον.

Καρκίνος

Άμεσα βάλλει το ζώδιό σας το ισχυρότατο τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, το οποίο δυναμώνει τα πάθη και τον εγωισμό. Προσέξτε για μερικές ακόμα μέρες τις αυτοκαταστροφικές κινήσεις και τις εμμονές. Μπορεί να νιώθετε σαν ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, όμως διοχετεύστε όλο αυτό το θυμό και την ενέργεια σε κάτι δημιουργικό. Προσοχή στην εγκληματικότητα.

Λέων

Οι καταστάσεις στον χώρο εργασίας αλλά και στις σπουδές ή γύρω από  νομικά θέματα μπορεί να είναι αρκετά μπλεγμένες, ίσως να βιώνετε και κάποια αδιέξοδα, καθώς κονταροχτυπιούνται οι εγωισμοί. Παρά το αρκετά έντονο και  δύσκολο κλίμα, κάποια σχέδιά σας πάνε καλά και σε ένα επίπεδο η τύχη ή οι φίλοι σάς βοηθούν.

Παρθένος

Καλύτερα σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια περνάτε την επιρροή  του ισχυρού τετραγώνου Άρη-Πλούτωνα, όμως κι εσείς θα πρέπει να προσέξετε την τάση σας για χειραγώγηση του περιβάλλοντος και την ανάγκη σας να θέλετε να τα ξέρετε όλα. Πιθανόν ωστόσο τα επαγγελματικά σας να πηγαίνουν καλά αυτές τις μέρες.

Ζυγός

Ίσως νιώθετε να εισχωρούν πολύ και αγενώς κάποια άτομα στη ζωή σας τις τελευταίες μέρες, με την  ισχυρή και δυσμενή όψη Άρη-Πλούτωνα να προκαλεί επίσης έντονο θυμό κι εγωισμό, κυρίως γιατί δεν μπορείτε να βάλετε υγιή όρια. Προσέξτε ιδιαίτερα τις αυτοκαταστροφικές κινήσεις και την εγκληματικότητα για μερικές ακόμα μέρες.

Σκορπιός

Το δυνατό τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, μπορεί να σας έχει ωθήσει σε αρκετά βαριές κριτικές και πικρά λόγια τις τελευταίες ημέρες, μια όψη που βγάζει θυμό στην επιφάνεια. Προσέξτε να μην πείτε πράγματα καταστροφικά, για τα οποία θα μετανιώσετε. Ίσως γίνονται και σφοδρές συγκρούσεις με συγγενείς ή με συναδέλφους. Έμμονες ιδέες.

Τοξότης

Οικονομικά κι ερωτικά βάλλονται άμεσα με τη δυσμενή όψη Άρη-Πλούτωνα, η οποία τις τελευταίες μέρες  είναι πιθανό να σας ώθησε σε κάποιες αυτοκαταστροφικές κινήσεις. Αδιέξοδα οικονομικά, τα οποία εμποδίζουν τη χαρά και τη δημιουργικότητά σας. Φανείτε προσεκτικοί, όχι βιαστικοί, και ο Απρίλιος θα είναι πολύ καλύτερος.

Αιγόκερως

Ο Άρης απ' τον Κριό κορυφώνει μια πολύ ισχυρή όψη με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας, η οποία είτε προκαλεί έντονο θυμό και φέρνει στην επιφάνεια πικρίες, ίσως και κακίες, απ' την άλλη όμως ίσως νιώθετε αδύναμοι να δράσετε σε κάποια επίπεδα. Τελικά με την όψη αυτή πρέπει να μάθετε να παραδίδεστε στο Θείο θέλημα, αντί στο εγωιστικό.

Υδροχόος

Ο τρόπος που επικοινωνείτε θέλει προσοχή αυτές τις μέρες, ώστε να μην προσβάλλετε ή να μην θίξετε ανθρώπους και καταστάσεις. Ειδικά τώρα που κορυφώνεται το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, δεν αποκλείεται να είπατε και κάποια λόγια που μάλλον τρικλοποδιά στον ίδιο τον εαυτό σας ήταν. Εντάσεις με συγγενείς, παρασκήνια και ίντριγκες.

Ιχθύες

Η βιαστική και απερίσκεπτη διαχείριση των πόρων σας αποδεικνύεται αυτοκαταστροφική τώρα με το δυνατό τετράγωνο  Άρη-Πλούτωνα. Για λίγες ακόμα μέρες επίσης, θα πρέπει να προσέξετε τις συγκρούσεις γύρω από οικονομικά θέματα αλλά και τις εντάσεις με τους φίλους, ενώ γίνονται κάποια ξεκαθαρίσματα στον κοινωνικό σας κύκλο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being