Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Football League: Σε Καβάλα και Βόλο το ενδιαφέρον

Football League: Σε Καβάλα και Βόλο το ενδιαφέρον

Μάχες σε κορυφή και ουρά

Η 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος συνεχίζεται με τον Εργοτέλη να ψάχνει τρίποντο κορυφής στην Καβάλα και τον Ολυμπιακό Βόλου να αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Γιαννιτσών με σκοπό να παραμείνει στις θέσεις που οδηγούν στη Super League. «Μάχες» σε Καλλονή και Δράμα.

Μετά τη νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης μέσα στο «Καυτανζόγλειο» επί του Ηρακλή, ο Εργοτέλη καλείται το μεσημέρι (15:00) της Κυριακής να πάρει τρίποντο που θα τον επαναφέρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αντίπαλος του, η Καβάλα στην έδρα της με τον αγώνα στο «Ανθή Καραγιάννη» να είναι ο πλέον σημαντικός από όσους υπάρχουν στο πρόγραμμα.

Tην ίδια ώρα, στο Βόλο, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Γιαννιτσών και θα περιμένει να έχουν στραβοπατήσει οι Κρητικοί έτσι ώστε με ενδεχόμενη νίκη να τους φτάσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Σημαντικό είναι και το παιχνίδι στη Φυλή όπου ο Θρασύβουλος με νέο προπονητή στον πάγκο, τον Βασίλη Βούζα, περιμένει τη φορμαρισμένη Λάρισα η οποία θέλει να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία.

Από εκεί και πέρα, στη Δράμα η Δόξα υποδέχεται τον Πιερικό και θέλει να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις, ενώ σε τροχιά επιτυχιών θέλει να παραμείνει η Νίκη Βόλου, η οποίο φιλοξενείται από τον Φωκικό στην Άμφισσα.

Στην Πάτρα, η Παναχαϊκή θέλει να πάρει νίκη κόντρα στην Καλλιθέα για να αποφύγει τις περιπέτειες, ενώ… απέναντι, στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός θα αναζητήσει τρίποντο κόντρα στην Αναγέννηση Επανομής, έτσι ώστε να ανέβει ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία.

Το πρόγραμμα της ημέρας θα κλείσει στις 16:00, με τον μοναδικό αγώνα που καλύπτεται τηλεοπτικά.

Στη Μυτιλήνη, η ΑΕΛ Καλλονής θα υποδεχθεί τον Ηρακλή Ψαχνών με τους Ευβοιώτες να αναζητούν επανεκκίνηση για να μείνουν στις θέσεις της ανόδου. Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει η ομάδα του Βύζαντα Μεγάρων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports