Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

O Απόλλωνας παίζει εκτός σήμερα (17.00) με τον Ηλυσιακό με στόχο τη νίκη και τα πλέι οφ

O Απόλλωνας παίζει εκτός σήμερα (17.00) ...

Στο πλαίσιο της 21ης της αγωνιστικής

Ο Απόλλωνας θέλει μόνο τη νίκη σήμερα (17.00) κόντρα στον Ηλυσιακό παρά τις τρεις απουσίες που μετρά σε αυτό το παιχνίδι, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 212ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής μπάσκετ των ανδρών.

Πιο συγκεκριμένα οι "μελανόλευκοι" θα παραταχθούν χωρίς τους στρατευμένους πλέον Λιανό και Μολφέτα, καθώς και τον τραυματία Καπερώνη.

Ωστόσο η κατάκτηση των βαθμών της νίκης είναι μονόδρομος για την πατρινή ομάδα στο δρόμο της προς τα πλέι οφ, αφού δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι στις τελευταίες αγωνιστικές παίζει με τους ισχυρούς και θα είναι δύσκολο να πάρει βαθμούς σε αυτά τα ματς.

Έτσι όπως είναι λογικό στο σημερινό παιχνίδι και το επόμενο με τον Πανελευσινιακό το συγκρότημα του Νίκου Βετούλα θα χρειαστεί να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς.

Σε ότι αφορά τον αγώνα με τον Ηλυσιακό χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Έρικ ΜακΚόλουμ: "Το παιχνίδι είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Ο Ηλυσιακός παίζει δυνατά στην έδρα του. Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Θα παίξει ρόλο η άμυνα. Ο αντίπαλός μας έχει έναν ικανό σκόρερ, τον Στόγκλιν. Θα πρέπει να παίξουμε δυνατά και να τον περιορίσουμε στο σκοράρισμα".

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Ηλυσιακού Γιώργος Ζευγώλης τόνισε: "Η Πάτρα είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και το έχει αποδείξει με την πορεία της. Για μας είναι ένα παιχνίδι σημαντικό όμως πρέπει να καταλάβουμε ότι με νίκη δεν εξασφαλίζουμε την παραμονή, όπως και με ήττα δεν πέφτουμε κατηγορία.

Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο όμως το ματς αποκτά ξεχωριστή σημασία επειδή είναι στην έδρα μας, οπότε δεν θέλουμε να φύγουμε από το γήπεδο στεναχωρημένοι κι εμείς και ο κόσμος μας. Δεν σημαδεύουμε ματς, προχωράμε προσπαθώντας για τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports