Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αποκαθίσταται σταδιακά η υδροδότηση στην ευρύτερη περιοχή της Αγυιάς - "Θολό" νερό τρέχει από τις βρύσες

Πάτρα: Αποκαθίσταται σταδιακά η υδροδότη...

Απίστευτη ταλαιπωρία

23.01: Στην περιοχή κοντά στο γήπεδο της Παναχαϊκής έχει επανέλθει η υδροδότηση, με καλή πίεση, αλλά το νερό που τρέχει από τις βρύσες είναι... μαύρο, αναφέρουν στο thebest.gr περίοικοι.

22.24: Ξεκίνησε να αποκαθίσταται σταδιακά η υδροδότηση στην περιοχή της ευρύτερης Αγυιάς που έχει μείνει χωρίς νερό από το πρωί. Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, εδώ και λίγη ώρα το νερό έχει αρχίσει να στάζει από τις βρύσες τους, χωρίς ωστόσο αυτό να έχει πίεση.

21. 21: Σε κατάσταση απόγνωσης βρίσκονται οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Αγυιάς, οι οποίοι από το πρωί δεν έχουν νερό, εξαιτίας βλάβης του αγωγού στα Συχαινά. Οι κάτοικοι έχουν στην κυριολεξία αδειάσει από τα καταστήματα τα εμφιαλωμένα νερά και μιλώντας στο thebest.gr, δηλώνουν αγανακτισμένοι για την κατάσταση.

Εκείνο δε, που τους εκνευρίζει περισσότερο, όπως λένε είναι ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση από τον Δήμο για το εάν και πότε θα επανέλθει η υδροδότηση.

18.10: Παρά τις δηλώσεις περί αποκατάστασης της βλάβης και επαναφορά της υδροδότησης  μετά τη  βλάβη σε αγωγό της ΔΕΥΑΠ στην οδό Μειλίχου στα Συχαινά, οι βρύσες εξακολουθούν να είναι στεγνές και ο εκνευρισμός των κατοίκων χτυπάει κόκκινο.

Πρόβλημα υδροδότησης αντιμετωπίζουν από το πρωί  περιοχές στην Αγυιά, στα Συχαινά και στην περιοχή του Νέου Δρόμου, στην Αγία Σοφία και στην Ηρώων Πολυτεχνείου και παρά τις τηλεφωνικές διαβεβαιώσεις προς τους κατοίκους ότι το νερό θα έρθει μέχρι το μεσημέρι, δεν υπάρχει σταγόνα, με αποτέλεσμα τα νοικοκυριά να μην μπορούν να καλύψουν τις στοιχειώδεις ανάγκες τους.

Το τηλέφωνο της ΔΕΥΑΠ στις βλάβες έχει πάρει φωτιά απο τους διαμαρτυρόμενους πολίτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr πριν από λίγο το θέμα ετέθη στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σιγαλός ενημέρωσε ότι όλα τα συνεργεία της ΔΕΥΑΠ είναι επί ποδός απο το πρωί και προσπαθούν να αποκαταστήσουν την υδροδότηση καθώς η βλάβη ήταν  πολύ μεγάλη και τόνισε ότι η αποκατάσταση αναμένεται να γίνει στις 9 το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η βλάβη έχει αποκατασταθεί και αυτή τη στιγμή καθαρίζεται ο αγωγός ώστε να μπορεί να διοχετευτεί το νερό απο τη δεξαμενή  και να φτάσει στις βρύσες περίπου στις 8.30-9.00 το βράδυ.

Βλάβη στο μεταξύ, έχει προκύψει και σε αγωγό στην περιοχή των Βραχνεϊκων.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις