Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μηνυτήρια αναφορά καταθέτουν τα δύο άτομα που προσήχθησαν για... ζωοκλοπή στη φάρμα τους!

Πάτρα: Μηνυτήρια αναφορά καταθέτουν τα δ...

Με κινητοποίηση της... Ο.Π.Κ.Ε.

Μηνυτήρια αναφορά κατά του Δασαρχείου ετοιμάζονται να καταθέσουν τα δυο άτομα που ενεπλάκησαν σε μια απίστευτη περιπέτεια στο Φαρραί Αχαΐας και για τα οποία κινητοποιήθηκε ακόμα και μεγάλη δύναμη της ΟΠΚΕ της Αστυνομίας ύστερα από λάθος... συναγερμό για ζωοκλοπή.

Όπως έγραψε χθες το thebest.gr όλα ξεκίνησαν στις 8.15 το βράδυ της Δευτέρας 11 Μαρτίου όταν στην περιοχή του παλιού τυροκομείου «Γιακουμάτου», στο Φαρραί, ο ιδιοκτήτης μιας μικρής Φάρμας και ένας φίλος του, επιβαίνοντες σ’ ένα αυτοκίνητο μάρκας Audi 8 (έχει σημασία…), πήγαν στη Φάρμα για να ταΐσουν τα ζώα (περίπου 15 γουρούνια και μερικά κοτόπουλα).

Όταν έφτασαν στην αυλόπορτα της Φάρμας τους περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Άνδρες του Δασαρχείου τους σταμάτησαν για έλεγχο και μέσα σε πέντε λεπτά στην περιοχή εμφανίστηκαν τουλάχιστον 10 άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. με πλήρη εξάρτυση (όπλα, κουκούλες κ.λπ.). Παρά τις εξηγήσεις των δυο ανδρών (και κυρίως του ιδιοκτήτη της Φάρμας) και παρά το γεγονός ότι το αυτοκίνητο τους ήταν μια λιμουζίνα Audi (η οποία δεν προσφέρεται για ζωοκλοπή…), οι άνδρες της Αστυνομίας τους προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίτσας ως… ύποπτους για ζωοκλοπή, μετά και από υπόδειξη του τοπικού δασοφύλακα!

Όταν τελικά φάνηκε ότι οι δύο άνδρες κάθε άλλο παρά ζωοκλέφτες ήσαν, αφέθηκαν ελεύθεροι και πλέον οι δικηγόροι τους έχουν αναλάβει τα περαιτέρω.

Η όλη υπόθεση η οποία κατέληξε στην… κινητοποίηση της Ο.Π.Κ.Ε. και στον… λάθος συναγερμό, οφείλεται στην εσφαλμένη υπόδειξη δασοφύλακα ο οποίος, πάντως, κατάφερε να σηκώσει στο «πόδι» την Αστυνομία.

Η μεν Ο.Π.Κ.Ε. και εν γένει η Αστυνομία έκανε την δουλειά της καθώς, έστω και λανθασμένα, εκλήθη να «χτυπήσει»… κύκλωμα ζωοκλεπτών ύστερα, προφανώς, από καταγγελία, το δε Δασαρχείο και οι τοπικοί βραχίονες του είναι μάλλον έκθετοι για την ταλαιπωρία που υπέστησαν δυο αθώοι πολίτες και η οποία ενδεχομένως να είχε οδηγήσει σε πολύ δυσάρεστες καταστάσεις αν είχαν προβάλει την παραμικρή αντίσταση…

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις