Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 21 Μαρτίου

Τα ζώδια για σήμερα, 21 Μαρτίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ιχθύες

Φεύγει η ευμενής Αφροδίτη απ' το ζώδιό σας, ωστόσο θα ευεργετήσει τα έσοδά σας μέχρι τις 15 Απριλίου και θα κάνετε όμορφες αγορές ή και πωλήσεις. Ωστόσο, καθώς θα σχηματίσει κάποιες δύσκολες όψεις μέχρι το τέλος Μαρτίου, στη περίοδο αυτή θα πρέπει να προσέξετε τα έκτακτα έξοδα, γι' αυτό προγραμματίστε καλύτερα.

Κριός

Η γλυκιά Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σας αργά το βράδυ και μέχρι τις 15 Απριλίου που θα καθίσει, θα απογειώσει τη γοητεία και τις κατακτήσεις σας. Βελτιώνει επίσης τα έσοδα, ωστόσο καθώς θα σχηματίζει και κάποιες δύσκολες όψεις έως τα τέλη Μαρτίου, μπορεί να φέρει έκτακτα έξοδα αλλά και αστάθεια στα αισθηματικά.

Ταύρος

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό σάς βάζει σε μια περίοδο κλεισίματος κύκλων σε σχέσεις και συνεργασίες μέχρι τις 15 Απριλίου. Θα είναι μια εποχή στην οποία πρέπει να ακούσετε καλύτερα το ένστικτό σας και να μην δράτε τυφλά και ψυχαναγκαστικά. Ο εγωκεντρισμός και τα εγωιστικά θέλω θα είναι παράγοντας καταστροφικός για τις σχέσεις.

Δίδυμοι

Αλλάζει ζώδιο η Αφροδίτη αργά το βράδυ και μέχρι τα μέσα Απριλίου θα ευνοήσει τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης. Έτσι, θα είναι μια κοινωνική εποχή, με νέους φίλους και ευχάριστη συμμετοχή σε ομαδικές δραστηριότητες, εκτός από το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου στο οποίο αναμένονται και κάποιες απομακρύνσεις από ορισμένα άτομα.

Καρκίνος

Λίγο επεισοδιακή θα είναι για το ζώδιό σας η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Κριό μέχρι τις 15 Απριλίου, καθώς θα τονίσει πολύ τον εγωισμό στις σχέσεις, κάτι που μπορεί να οδηγήσει και σε χωρισμούς, ειδικά μάλιστα στο τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου. Κατόπιν όμως, η δημόσια κι επαγγελματική σας εικόνα βελτιώνεται.

Λέων

Θετική θα είναι για εσάς η διέλευση της Αφροδίτης απ' το φιλικό σας ζώδιο του Κριού μέχρι τις 15 Απριλίου, η οποία θα διαπιστώσετε ότι αυξάνει την ελκυστικότητά σας, ενώ φέρνει και ενθουσιώδεις ερωτικές στιγμές. Μικρή βελτίωση στα έσοδα επίσης, ενώ καλυτερεύουν και οι σχέσεις με συγγενείς εξ' αγχιστείας και με δασκάλους. Ευχάριστα ταξίδια.

Παρθένος

Η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης θα αυξήσει τον ερωτισμό αλλά και τον εγωισμό μέχρι τις 15 Απριλίου, ενώ θα πρέπει επίσης να προσέχετε τις ίντριγκες και τα παρασκήνια στις σχέσεις. Φροντίστε επίσης να μην εκδηλώνετε ζήλια και καχυποψία, και μην προσπαθείτε να κοντρολάρετε τα πάντα. Σίγουρα έντονα πάθη βγάζει η διέλευση αυτή!

Ζυγός

Σε μια κοινωνική κι ερωτική περίοδο σάς βάζει η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Κριό, η οποία μέχρι τα μέσα Απριλίου θα φέρει την ευκαιρία για νέες σχέσεις και συνεργασίες. Ωστόσο, το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου χρειάζεται προσοχή, καθώς οι δύσκολες όψεις που θα σχηματίσει είναι πιθανό να οδηγήσουν και σε αποξένωση ή σε χωρισμούς.

Σκορπιός

Θα βελτιώσει το κλίμα στο χώρο εργασίας η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, κι έτσι μέχρι τα μέσα Απριλίου η δουλειά θα γίνεται πιο άνετα, ενώ θα απολαμβάνετε τη καθημερινότητά σας. Μια εξαίρεση όμως είναι το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου, με τις δυσμενείς όψεις να προκαλούν και κάποια ξεκαθαρίσματα ή παρασκήνια στη δουλειά.

Τοξότης

Αρκετό φλερτ κι ερωτικές επιτυχίες θα φέρει η διέλευση της Αφροδίτης απ' το φιλικό σας ζώδιο του Κριού μέχρι τις 15 Απριλίου, ενώ θα έχετε επίσης την ευκαιρία να διασκεδάσετε, να παίξετε, να χαρείτε τις ελεύθερες ώρες και τη δημιουργικότητα. Οι σχέσεις με τα παιδιά βελτιώνονται. Δεν θα λείπει όμως και η συναισθηματική αστάθεια.

Αιγόκερως

Δεν θα είναι τόσο εύκολη για το ζώδιό σας η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Κριό μέχρι τα μέσα Απριλίου, καθώς είναι πιθανό να φέρει συγκρούσεις, ακόμα και χωρισμούς, λόγω εγωισμού. Ειδικά μάλιστα στο τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου, τα αισθηματικά και τα οικονομικά είναι ιδιαίτερα άστατα. Εύνοια ωστόσο σε θέματα σπιτιού και οικογένειας.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο αργά το βράδυ και θα ευεργετήσει τον οίκο της επικοινωνίας μέχρι τις 15 Απριλίου. Έτσι, ο λόγος σας και η σκέψη σας γλυκαίνουν, ενώ βελτιώνονται οι σχέσεις με συγγενείς. Ευχάριστα ταξιδάκια και βόλτες. Αν και το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου δεν θα λείπουν και κάποιοι ανταγωνισμοί, ιδιαίτερα με συγγενείς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being