Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζάκυνθος: Στις 25 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης το "Ναυάγιο"

Ζάκυνθος: Στις 25 καλύτερες παραλίες της...

Μέτρα για την προστασία της

Δε θα επιτρέψουμε να υπάρξει η ίδια κατάσταση που επικρατούσε τα προηγούμενα χρόνια με τα ημερόπλοια και τους μικρούς βαρκάρηδες στην παραλία του Ναυαγίου, υποστήριξε σε δηλώσείς του στην ΕΡΑ Ζακύνθου, ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος για τη δ.ε. Ελατίων, Νίκος Ακτύπης, αναφέροντας ότι από πέρυσι έγιναν οι σχετικές προειδοποιήσεις, ενώ, έχουν αρχίσει και οι σχετικές συνεννοήσεις με το λιμενάρχη, ώστε να υπάρχει ασφάλεια για τους λουόμενους και προστασία του πλοιαρίου αλλά και της περιοχής.

Επίσης, όπως είπε, γίνονται ενέργειες για να υπάρχει  καθαριότητα στην περιοχή σε ημερήσια βάση, ενώ, έχει παγώσει το θέμα της συντήρησης του πλοιαρίου –που αποτελεί και σήμα κατατεθέν της παραλίας- λόγω του μεγάλου κόστους που απαιτούνται για τις εν λόγω εργασίες, δεδομένου ότι δεν υπάρχει πρόσβαση στο συγκεκριμένο σημείο από τη στεριά.

Ο κ. Ακτύπης, κλήθηκε να απαντήσει για τις ενέργειες της δημοτικής αρχής στην εν λόγω περιοχή, μετά την ανάδειξη από τον ταξιδιωτικό οργανισμό tripadvisor της παραλίας του Ναυαγίου μεταξύ των 25 καλλίτερων της Ευρώπης. Να σημειωθεί ότι, η κατάταξη γίνεται μετά από βαθμολόγηση  των χρηστών του tripdavisor.com.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις