Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κατάληψη, αποκλεισμοί και κάθοδος στην παρέλαση από σπουδαστές του ΤΕΙ - Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στο σχέδιο "ΑΘηνά"

Πάτρα: Κατάληψη, αποκλεισμοί και κάθοδος...

Σήμερα αποκλείουν τον κόμβο του Κούκου

Σε νέες ακόμη πιο δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρούν οι σπουδαστές του ΤΕΙ της Πάτρας. Αυτό αποφάσισε χθες το Συντονιστικό όργανοτης Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας ενάντια στο σχέδιο «Αθηνά». Μέσα στις κινητοποιήσεις τους εντάσσεται και η παρέμβαση - πορεία στην παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Υπενθυμίζεται ότι σπουδαστές άνοιξαν την παρέλαση της Καρναβαλιού την Κυριακή και ανήρτησαν πανό στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης (φωτό.)

Οι σπουδαστές αποφάσισαν να συνεχίσουν την κατάληψη στη Σχολή τους, στην Κεντρική Διοίκηση και την Οικονομική Διαχείριση μέχρι και την επόμενη Τρίτη 26 Μαρτίου, σήμερα Τετάρτη και ώρα 12 το μεσημέρι αναμένεται να προχωρήσουν σε συμβολικό κλείσιμο του κόμβου του Κούκου, προκειμένου να μοιράσουν το ενημερωτικό κείμενο στους πολίτες και αύριο το απόγευμα ώρα 6 μ.μ. θα συμμετάσχουν σε συλλαλητήριο, που διοργανώνεται στην πλατεία Γεωργίου.

Επιπλέοντην Παρασκευή θα γίνει διαμαρτυρία στα κατά τόπους παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα (και στην Πάτρα) στο Ιδιωτικό ΙΕΚ Ακμή και στις 12 το μεσημέι σχεδιάζουν ν΄ανοίξουν τα διόδια του Ρίου, στις 12 το μεσημέρι.

Την  Δευτέρα 25η Μαρτίου οι σπουδαστές αποφάσισαν να κατέβουν στην παρέλαση και να κάνουν πορεία , ενώ θα συμμετάσχουν και σε πανελλήνια πορεία που διοργανώνεται στην Αθήνα στις 28 Μαρτίου και ώρα 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις