Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΜΟΝΟ ΣΤΟ THEBEST.GR: Στα αζήτητα το "Μαραγκοπούλειο" τρία χρόνια μετά την κατάληψή του-Κανένας φορέας του Δημοσίου δεν πιστοποιεί οτι του ανήκει!

ΜΟΝΟ ΣΤΟ THEBEST.GR: Στα αζήτητα το &quo...

Υπουργείο Υγείας και Αποκεντρωμένη Διοίκηση δεν δίνουν επίσημες απαντήσεις

Καταστάσεις πρωτοφανείς που αποδεικνύουν οτι το Ελληνικό Δημόσιο είναι ξέφραγο αμπέλι, αναδεικνύονται καθημερινά.

Όμως, σε ότι αφορά στο κτίριο του Μαραγκοπούλέιου, που βρίσκεται στην οδό Γούναρη στην Πάτρα και το οποίο ως γνωστόν βρίσκεται σε κατάληψη εδώ και τρία περίπου χρόνια από ομάδες αντιεξουσιαστών, προκύπτει απόλυτη αποσύνθεση του Κράτους.

Το Δημόσιο θυμήθηκε το εν λόγω κτίριο την ημέρα της κατάληψής του. Όμως, ακόμη και σήμερα, "ξεχνάει" συστηματικά να διαπιστώσει σε ποιόν φορέα του ανήκει, δίνοντας ισχυρό άλλοθι στους καταληψίες οι οποίοι όχι μόνο κερδίζουν τις εντυπώσεις από τη λειτουργία και την καθαριότητά του, αλλά ταυτόχρονα να παρουσιάζονται ως οι υποκαταστάτες ενός Κράτους που είναι ανίκανο να προστατεύσει την ίδια του την περιουσία.

Παρά τα έγγραφα που κατ' επανάληψη αποστέλλουν οι αστυνομικές αρχές της περιοχής, με το μόνιμο ερώτημα σε ποιόν ανήκει το κτίριο, καμία επίσημη έως ώρας απάντηση δεν έχει δοθεί από τους αποδέκτες

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του thebest.gr υπήρξε περίοδος που το σχετικό υπηρεσιακό ερώτημα διατυπωνόταν κάθε 20 ημέρες.

Για την ιστορία να σημειωθεί ότι αρχικώς υπήρχε η εκτίμηση ότι ιδιοκτήτης του χώρου ήταν το Υπουργείο Υγείας, ενώ στη συνέχεια μας προέκυψε...Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Όλα αυτά όμως προφορικά, χωρίς κανένας από τους φορείς να πιστοποιεί εγγράφως ότι το κτίριο του ανήκει!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις